T. 30-as.! 29-es vagyok. Kritikát fogalmaztam meg a magyarokkal szemben, nem dicséretet. Bizony, önt is érintette, mert a sorozatos személyeskedése mintapéldája a magyar vitakultúrának (a hiányának persze). (Amúgy Budapesten élek, és elég sok helyen jártam már a világban.) :)
2022. jan. 15. 21:11
32/52 anonim válasza:
Nekem csak az a véleményem hogy én nem vagyok magyar vegyes a genetikam maximum keves % a magyar genetika. Ergo en sziriuszi magyar se vagyok, se kivalasztott. Tehat nekem sziriuszi szent kuldetesem sincs.
Ja es ateista vagyok.
2022. febr. 16. 19:55
33/52 anonim válasza:
Figyelj öcsi!! A Szíriusz egy csillag és nem bolygó, tehát semmilyen élet nincs rajta! És nem is lesz!!
2022. febr. 16. 20:04
34/52 A kérdező kommentje:
#33 Mondod te, viszont őseink onnan jöttek és most mégis itt vagyunk és nem a Szíriuszon.
2022. febr. 16. 20:12
35/52 anonim válasza:
Te elmebeteg vagy, az biztos!!! Akkor most figyelj!!! Egy csillagon milyen élet van szerinted!
2022. febr. 16. 20:22
36/52 anonim válasza:
Tudod!! Az ilyen kisgyerekeknek nem kellene internetet adni, mert butaságokra használják!!
2022. febr. 16. 20:26
37/52 A kérdező kommentje:
#35 Őseink nem húsvér humanoidok voltak, mint mi manapság. Sokkal inkább egy kozmikus entitás, akiket Csillaggyermek segített. Ezért élhettünk a Szíriuszon és ezért vagyunk a kiválasztott nép.
2022. febr. 16. 20:44
38/52 anonim válasza:
"Őseink nem húsvér humanoidok voltak, mint mi manapság. Sokkal inkább egy kozmikus entitás, akiket Csillaggyermek segített. Ezért élhettünk a Szíriuszon és ezért vagyunk a kiválasztott nép."
Nagyszerű gondolat, hogy megvédd saját hazugságod, de egy kozmikus entitás, hogyan tud élni 5000 fokon???
2022. febr. 16. 20:55
39/52 A kérdező kommentje:
#38 Kiválasztott népként és a kozmikus entitásunk mivoltunként rendelkeztünk különleges képességekkel, mint például a harmadik szem. Ezek sajnos az űrvándorlás után az évek előrehaladtával eltűntek, ahogy felvettük a "humán" alakunkat.
2022. febr. 16. 21:18
40/52 anonim válasza:
Hagyd abba a drogozást, és szedd azt a gyógyszert, amit az orvos felírt!
Bár lehet, hogy rád, mint szíriuszi jövevényre csak jeges víz hatna...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!