A kiválasztott nép vagyis a magyarok a Szíriuszról származnak, mi az Ön véleménye?
Az ősi próféciában is szerepel a kiválasztott nép fogalma, akik képesek felvenni a harcot és esélyük nyílik megállítani a reptoid inváziót.
Utolsó, ha a magyar népesség csak a világ 1%-a, akkor hogy lehet a világ 10-15%-a?
Úgy értem hogy 10 millió magyarra jut pár milliárd ember aki sokkal jobban él.
De pl a nyugathoz képest nagyon visszamaradott. De még a legtöbb távol-keleti országhoz képest is.
A magyarok egy kocsit nem bírnak legyártani, de még egy telefont se...
Már minden szomszédos ország elhúzott, románia szlovákia, ausztriát ne is említsük. Álomvilágban élsz.
Valami nagyon félre ment.
A lényeg, azt írtam a 10-15be tartozunk. Amúgy az sem igaz, hogy az 1 százaléka lenne. Tegyük fel legyünk 0,1%. Szerintem ez elfér meg a 10%-ban is.
A csökkenő számú nyugatra gondolsz? Jusson eszedbe a kínai rabszolgák, indiai, afrikai éhezők. Na ők vannak pár milliárdan. Szerintem te sem cserélnél velük.
Hanyatló nyugat mi? Meg kínai rabszolgák...
Csak nem egy orbán hívő vagy?
Ezt a felső 10%-ot felejtsd el, mert csak mégnagyobb hülyét csinálsz magadból.
Olyan vagy mint a nyugdíjas aki egész nap az m1-et nézi.
Pusztulás, halál szenvedés minden, bezzeg magyarország a kánaán.
Élhetsz álomvilágban, csak ne terjeszd a butaságodat.
Brexit, elöregedő társadalmak, Londont elárasztó kisebbségek. Mert szerinted mitől megy annyira Kínának, ha nem a kizsákmányolt emberektől?
Nem vagyok Orbán hívó, sosem szavaznék rá.
Te a számokkal sem vagy tisztában, fölösleges százalékot számolgatnod.
Magyarország nem kánaán, ilyet nem is mondtam, hazugságokat találsz ki, amit próbálsz a számba adni.
Brexit, elöregedő társadalmak, Londont elárasztó kisebbségek."
Halál nyomor szenvedés, bezzeg a faludban nincsenek migráncsok.
"Mert szerinted mitől megy annyira Kínának, ha nem a kizsákmányolt emberektől?"
Mert nem olyan buták mint te.
Ezt a "10% szuper elit a magyarság" szöveget ne nagyon terjeszd, már így is leégetted magad.
A felső 10% nagyon messze van a balkáni magyar putritól.
Álomvilágban élsz, az orbán gazdád elédrakta, te meg felzabáltad.
És még el is hiszed ezt az ostobaságot, hogy a magyarság a felső 10%-ban van.
Nevetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!