Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek miért nem találkoz...

Szerintetek miért nem találkoztunk meg idegenekkel?

Figyelt kérdés
Saját teóriát is szívesen fogadok, de a reptoidokat hagyjuk.

2021. dec. 8. 21:27
1 2 3
 11/24 Ufokurtato007 ***** válasza:
24%

A kérdés provokatív és alaptalan. Rengeteg megannyi idegen fajjal találkoztunk, a galaxisunkat fel is térképeztük a különböző fajokkal kapcsolatban. Napi szinten történnek x típusú találkozások a Föld bármely pontján, van ahol embereket is elrabolnak.

Hihetetlenül ostoba szkeptikusnak kell lenni ahhoz, hogy ennyi hiteles megdönthetetlen bizonyíték ellenére is tagadd a létezésüket.

Különben is, jövőre lesz nagy meglepetés, amikor bekövetkezik az invázió. Majd csak annyit fogok kommentálni az egészhez, hogy ,,én megmondtam".

2021. dec. 9. 10:13
 12/24 A kérdező kommentje:

11

Egy szóval nem tagadtam létezésüket. A reptoid egy elbajos újságíró kitalációja, te meg csak egy troll. Nem fogok válaszolni akármit is reagálsz erre a válaszomra.

2021. dec. 9. 15:15
 13/24 Ufokurtato007 ***** válasza:
34%
Már megtetted, tehát bukott a mutatványod.
2021. dec. 9. 15:22
 14/24 anonim ***** válasza:
29%

Azt egy szóval nem mondtam hogy nem létezhetnek, de ide szerintem nem jöttek. S ha jöttek akkor itt vannak. Az meg kizárásos alapon az ember.

"Az ember csak egy állat". Igen, az ember egy állat. De a történelem alapján ez nem csak az európai emberre igaz. 4-5000 éve is az volt. De nem volt megfelelő eszköze, hogy mindent begyűjtsön magának. Most is gyűjtögető életet élünk. Az amit gyűjtünk az változott csak. De megy a felhalmozás a pazarlás így, ja...

De igen, nyilván valószínűbb, hogy alakváltó, agyturkász idegenek irányítják a háttérhatalom árnyékában a szálakat... Tök logikus.

2021. dec. 9. 16:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem hogy a természeti népek nem állítanak elő sugárzó atomhulladékot, meg 100 féle környezet szennyező anyagot.
2021. dec. 9. 20:30
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Én meg úgy értem hogy ha lenne megfelelő tárolási lehetőségük ők is többletet termelnének... Talán úgy mint a ""fejlettebb országokban"" feleslegesen sokat.
2021. dec. 10. 12:56
 17/24 A kérdező kommentje:
Privátban veszekedjetek.
2021. dec. 10. 16:21
 18/24 SZücsöm ***** válasza:
39%

7. Nem értek 1et. A földön minden állat fogyasztónak számít. Annyit zabál ammennyit képes magának összekaparni, és amennyi beléfér.

Az ember ugyan ezt csinálja csak okosabb ezért több dolgot tud "harácsolni/felhalmozni" mert a kognitív képességeinek a növekedésével az igényei/lehetőségei is kitágultak.

Pont hogy állat ként viselkedünk (mint tömeg) csak nagyon hatékonyan tesszük a "dolgunkat".

Az hogy többet pusztítunk az nettó b*romság. Az más kérdés hogy a folyamatos rohamléptékben történő növekedésnek meg lesz a böjtje ha nem találunk rá az optimumra.

9. Honnantól nézzük nyugatot? Kína,India vagy a teleszült Afrika is nyugatnak számít? Esetleg úgy gondolod ők "zöldebben élnek" mint pl az eu?

Ja ezek azok a vallások amik villámmal dobálózó tógás bácsikról, varázslókról esetleg vízen járó hippikről írnak és sorolhatnám.

Nagyon meggyőző források.

Továbbá ha valaki azt kérdőjelezi meg hogy jártak e itt a múltban az nem a létüket tagadja.

2021. dec. 10. 22:28
 19/24 anonim ***** válasza:

17 nincs veszekedés

15 és én szerintem egész kulturált kereteken belül beszéltük meg azt amit.

Tiszteletben tartva hogy ki miben hisz és ez szerintem egész nagy szó ezen az oldalon

Sőt 15re ment is a pipa.

Úgyhogy nem nem megyünk szobára.

2021. dec. 11. 04:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Vagyis privátba.
2021. dec. 11. 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!