UFO bejelentést kaptam, itt a bizonyíték a földönkívüliekre? Mit gondólsz az esetről?
Ufológiai kutatásaim során rendszeresen kapok bejelentéseket és észleléseket civil emberektől, most egy személy emailben küldött számomra mely állítása szerint az utcájában készült és jól kivehető rajta egy repülő csészealj vagy más földönkívüli szerkezet. Kíváncsi lennék itt jelenlevő ufológus kollégáim véleményére is a képről. Szerintem teljesen valós, kinagyítva jól látszanak a részletek. Az UFO a panelház sarkától balra felfelé látható, mint világító kis fénypont.
Kép: [link]
Valaki magyarázza már el nekem hogy ha ők ketten ufologusok es ok mentik meg a vilagot akkor mit keresnek a gyk-n ellentmondasbol ellentmondasba kavarodva? Tisztelet az ohne mar az elso kerdesuk ota odabunkoznak az észérveket hozó embereknek. Engem példàul a kérdezo megvadolt hogy reptoid vagyok csak azert mert jeleztem hogy nem kéne David Icke összeeskuves elméletét az emberekre erőltetni pláne azért se mert miatta halt már meg egy ember. Semmilyen kutatoi magatartast nem tukroznek es nem is tudnak kezelfoghato bizonyitékokat írni.
Ha ez igy lenne nem is tudnánk roluk plane nem a gyk-n. Es nem is gyk-s emberekkel vennek fel a kapcsolatot. Ha tenylegesen atombunkerbe vezenyelnek az embereket, minden embert az nem két emberes projekt es nem mellesleg tobb helyszínes, kérdés hol vannak ilyen oriasi bunkerek ahova mindenki befér? Ez a projekt nem gyk-s szervezesre vallana. Nem mellesleg miert van olyan erzesem hogy ez inkabb hivő toborzo probalkozas bunko modra, pokhendi stìlusba.
A 80. hozzászólás tele van felétek irányzott kérdésekkel.
A másik baromság pedig a 85. komment....
Vannak atombunkerek és légópincék igen. Mindig is voltak és mindig is lesznek. Ahogyan régi katakombák is (Ebből lehetnek még fel nem tárt járatok persze, ahogy a barlangok is okoznak néha meglepiket).
De! Az újonnan épített objektumok mindegyikének a pontos helye ismert. A mérete, mélysége, kiterjedése szintúgy. Max a felhasználási célja nem nyilvános vagy másnak írják.
De maga az objektum pontos helye és méretei ismertek, ugyanis ezek föld alatti objektumok és mind le kell legyen jelentve a bányakapitányságokon. Ennek az oka, hogy ha valaki oda akar építkezni, vagy valamit oda kell egyéb okok miatt építeni akkor jó tudni, hogy ha egy vagy több bazi nagy üreg van alatta. És így ennek tudatában kell tervezni.
Mivel üreg ezért időnként mérni kell a külszínen, hogy van e süllyedés, lehajlás, vízszintes elmozdulás vagy süllyedési horpa. A szilárd alappal rendelkező építmények nem igazán kedvelik ezeket. Az ilyen építmények a lehajlásra és a horpákra a legérzékenyebbek. A másik kettőt elviselik egy bizonyos fokig, amennyiben viszonylag egyenletes a mozgás.
Most erre is lehet mondani, hogy jajj ott is vannak beépített emberek akik szépen eltussolják. Nem. Nincsenek.
Szóval a következő trollkodás alkalmával erre figyeljetek.
A másik dolog, hogy egy hatalmas atombunker egy város alatt az alábányászott területnek minősül. És ezeknek a mozgásfigyelő pontokkal sűrűn telepített, és rendszeresen visszamért területeknek a katasztere elérhetőek bárki számára.
Valamint a mélyszíni objektumok is rendelkeznek ám alapokkal. Amíg el nem érik a tehertartó réteget addig kicsit más módon kell csinálni. És ilyenkor szokott bejönni egy nagyon kellemetlen és csúnya és gonosz dolog, amit úgy hívnak, hogy talajtörés. Ritka szar egy jelenség.
Mielőtt jön majd erre is az okoskodás közlöm, hogy bányamérnök vagyok. Ez pontosan így működik.
(Most igyekeztem konyhanyelven leírni, előre is elnézést kérek a bányamérnök, építőmérnök és geodéta kollégáktól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!