Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO bejelentést kaptam, itt a...

UFO bejelentést kaptam, itt a bizonyíték a földönkívüliekre? Mit gondólsz az esetről?

Figyelt kérdés

Ufológiai kutatásaim során rendszeresen kapok bejelentéseket és észleléseket civil emberektől, most egy személy emailben küldött számomra mely állítása szerint az utcájában készült és jól kivehető rajta egy repülő csészealj vagy más földönkívüli szerkezet. Kíváncsi lennék itt jelenlevő ufológus kollégáim véleményére is a képről. Szerintem teljesen valós, kinagyítva jól látszanak a részletek. Az UFO a panelház sarkától balra felfelé látható, mint világító kis fénypont.

Kép: [link]

2021. nov. 28. 17:30
 131/156 anonim ***** válasza:
81%

A jövőben elvesztettük. A jövő a te múltad. És amit itt teszel a jelenben az nem lehet kihatással a múltadra. Vagyis a jövő nem fog megváltozni.

De természetesen NEM VAN időutazás értem?!?! 😁

Itt nem szövegértési probléma van, hanem egy szar mese a részetekről.

Szóval ne trollkodj már mert egyre gyengébb a történet.

2021. dec. 1. 11:00
 132/156 Ufokurtato007 ***** válasza:
12%
Hihetetlen, hogy mindent megakarsz magyarázni a butaságoddal. Tipikus szkeptikus troll vagy.
2021. dec. 1. 11:06
 133/156 anonim ***** válasza:
78%

Kedves Ufokurtato007!

A jövőben nem volt idő/lehetőség rendesen elsajátítani a magyar nyelvet? A "megakarsz magyarázni" kifjezés helyesen így szerpelt volna: "meg akarsz magyarázni", mivel az igekötő, és az ige közé egy harmadik szó ékelődött, ezért az igekötőt külön írjuk.

Kérlek, mesélj egy kicsit a jövőről, elsősorban a fiatalság helyzete érdekelne engem leginkább!

Alássan és hálás köszönettel a közös jövőnk, és paradox módon közös múltunk megmentéséért:

egy szektikus troll

2021. dec. 1. 11:21
 134/156 Ufokurtato007 ***** válasza:
2%

#133 Én már az újmagyar nyelvet beszélem, a jövőben ezen szavak egybeirandóak.

Sajnálom, nem alacsonyodom le a trollok, vagyis a ti szintetekre. Tehát befejeztem a veled való kommunikációt.

2021. dec. 1. 12:00
 135/156 anonim ***** válasza:
76%

helytelen idézés, elírt szavak, rossz mondatvégi írásjelek használata.

te inkább ne oktass nyelvtanból senkit :D

2021. dec. 1. 12:09
 136/156 anonim ***** válasza:
72%
bocsánat #133-nak szólt
2021. dec. 1. 12:13
 137/156 anonim ***** válasza:
78%

Úgy érzem, elkanyarodott kicsit a beszélgetés az eredeti irányvonaltól. Ezért visszatérek a kérdésre.

Megnéztem a képet, szerintem ez nem megfelelő bizonyíték. Nehezen kivehetőek a részletek.

Szívesen megnézném a számomra elérhetetlen szoftferrel felnagyítva. Aki említette ezt párszáz hozzászólással korábban, eltudná küldeni a felnagyított képet? Köszi :)

2021. dec. 1. 12:26
 138/156 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván nem mert biztosan krixkraxi formátumban van és csak a speckó program tudja kezelni.

2021. dec. 1. 15:24
 139/156 anonim ***** válasza:
78%
Na akkor, ha tényleg időutazó vagy barátocskám, akkor mesélj milyen 2142-ben? Bizonyíts.
2021. dec. 1. 18:18
 140/156 anonim ***** válasza:
87%
Ufókurtato007 mér törölte a válaszomat?
2021. dec. 1. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!