UFO bejelentést kaptam, itt a bizonyíték a földönkívüliekre? Mit gondólsz az esetről?
Ufológiai kutatásaim során rendszeresen kapok bejelentéseket és észleléseket civil emberektől, most egy személy emailben küldött számomra mely állítása szerint az utcájában készült és jól kivehető rajta egy repülő csészealj vagy más földönkívüli szerkezet. Kíváncsi lennék itt jelenlevő ufológus kollégáim véleményére is a képről. Szerintem teljesen valós, kinagyítva jól látszanak a részletek. Az UFO a panelház sarkától balra felfelé látható, mint világító kis fénypont.
Kép: [link]
Aha. És akkor a 16 pixelből álló kép publikus csak? Minden más titkos?
Fantasztikus. 😅
Ha nem tűnt volna érvekkel alátámasztva megcáfoltam, hogy egy bunker miért nem lehet teljesen titkos. Esetleg ha teljesen katonai területen van akkor lehet titoktartás rajta, de akkor is van nyoma, csak nem hozzáférhető.
Törölték, de leírom mégegyszer, hogy mennyire vélelmezem vonzónak az Ufókutató karaktered "személyiségét", csak miattad kilövöm magam az űrbe, aztán ürítek egyet, s a fagyott kula egyenest a hatalmas egód felé repül, majd beteríti a személyiséged, ugyanis a vonzás törvénye szerint a hasonló a hasonlóhoz vonzódik. Azt is leírtam, hogy ha nem fagytak volna le az űrben a tökeim, akkor permanens erekcióm lenne a gondolattól, hogy Rád gondolhatok, s kár hogy nincs így, mert akkor nem kellene Neked az ezotéria topikban pótolnod az örömszerzési igényeidet...
A paleoasztronauták elméletének képviselői szerint lehetséges, hogy e kérdés alatt összegyűjtött évezredes tudást nem saját szorgalmunknak, hanem a kozmoszból érkező látogatók közreműködésének köszönhetjük.
De vajon miért keresné fel egy földönkívüli, fejlett civilizáció éppen ezt a gyakorikérdésekes közösséget?
Egyes elméletek hirnökei úgy tartják: Ufokurtato007 egy hamis próféta, s félrevezető szándékkal vezérelte népét. A Földre látogató ősi civilizációk tagjai démoni büntetésben részesítették. Egy éjszakánként, álmában suttogó sötét alakot helyeztek lelki attribútumai közé. Szexuális vágya azonban ennek hatására olyannyira lelankadt, hogy egyetlen nemi értelemben is kielégítő tevékenységévé a gyakorikérdéseken történő egoisztikus trollkodás vált. 🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!