UFO bejelentést kaptam, itt a bizonyíték a földönkívüliekre? Mit gondólsz az esetről?
Figyelt kérdés
Ufológiai kutatásaim során rendszeresen kapok bejelentéseket és észleléseket civil emberektől, most egy személy emailben küldött számomra mely állítása szerint az utcájában készült és jól kivehető rajta egy repülő csészealj vagy más földönkívüli szerkezet. Kíváncsi lennék itt jelenlevő ufológus kollégáim véleményére is a képről. Szerintem teljesen valós, kinagyítva jól látszanak a részletek. Az UFO a panelház sarkától balra felfelé látható, mint világító kis fénypont.
Kép: [link]
2021. nov. 28. 17:30
101/156 anonim válasza:
#100 És akkor azt kiválasztottak építették akik a Világegyetemen tanultak igaz?
102/156 Ufokurtato007 válasza:
Nem a plejádok segítettek benne és a szabadköművesek.
103/156 anonim válasza:
A nem után akartál vesszőt vagy nem? Mert a jelentése a vessző hiányában változik.
"Egyesek rosszul érzik magukat, mások f@$zán."
"Egyesek rosszul érzik magukat mások f@$zán."
104/156 Ufokurtato007 válasza:
Bocsánat a helyesírásom miatt, épp kutatok, nem tudok egyerre írni is meg kutatni is
105/156 anonim válasza:
Mit kutatsz?
És ne feledd. A 80. hozzászólás. Sok sok kérdés vár rátok.
106/156 Ufokurtato007 válasza:
Szigoruan titkos infokkal nem szolgalhatok. Sajnálom ezert nem valaszolok a 80as kerdesre
107/156 anonim válasza:
És abban mi a náthás P*Csöm volt a szigorúan titkos?? Nem veszitek észre, hogy ez a trollkodás befulladt? Olyan hiteltelenné váltatok, hogy arra nincs megfelelő szó. Sem több szóból álló kifejezés.
108/156 anonim válasza:
Titkos egy frászt. Tucatszor láttam már ezt. Amint a bizonyításra kerül a sor, az illető hablatyolja a kifogásokat.
109/156 Ufokurtato007 válasza:
#107 ez sosem volt trollkodás részünkről, nem tudom miért dobálóztok ezzel a szóval. Mi azért jöttünk el közétek, hogy felkészítsünk benneteket a jövő évi invázióra.
110/156 anonim válasza:
Te, Ufobarom... akarsz egy szép vetett ágyat? Tudod hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!