Ufót kaptak lencsevégre, te még szkeptikus vagy?
Link: [link]
A felvételek és szaktudásom alapján kijelenthetem, hogy egy mánhunti emberrabló fajról és annak űrhajójáról készült a kép. A feltételezést tovább erősíti a tény, hogy Mexikó felett készült a felvétel, tudni illik ezen lények Mexikó területén garázdálkodnak és megannyi ember eltűnéséért felelősek.
Elraboltak, viszont a memóriatörléshez el kell telnie x idönek, addig még visszaállítható a folyamat, ez a véletlenek miatt lett kialakítva.
Nekem Csillaggyermek és a Galaktikus konföderáció tagjai állították vissza az elrablásom után.
Kedves kérdező!!
Ezek az Ufók melyik csillagrendszerból jöttek, és hogyan??? Ha már ilyen nagy szakértő vagy kapásból vágod a választ!!!
"mánhunti emberrabló fajról és annak űrhajójáról készült a kép."
Ez a paca??? Király vagy!!!
"A felvételek és szaktudásom alapján kijelenthetem,"
Melyik egyetemen végeztél, mint lúzer!!!
Kérdező!!!
A probléma a következő: A Messier 45, ez 455 fényévre van tőlünk, és az a meghajtás amit leírtál nem létezik!! A többi stimmel!!! Fényugrás sem létezik!! De okoskodj, jól áll neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!