Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufót kaptak lencsevégre, te...

Ufokurtato007 kérdése:

Ufót kaptak lencsevégre, te még szkeptikus vagy?

Figyelt kérdés

Link: [link]

A felvételek és szaktudásom alapján kijelenthetem, hogy egy mánhunti emberrabló fajról és annak űrhajójáról készült a kép. A feltételezést tovább erősíti a tény, hogy Mexikó felett készült a felvétel, tudni illik ezen lények Mexikó területén garázdálkodnak és megannyi ember eltűnéséért felelősek.

2021. nov. 23. 18:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ufológus vagyok, tehát komplex szaktudással rendelkezem az ufológia terén.
2021. nov. 23. 18:52
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Az nem a húgy és nemi szervekkel foglalkozó szakorvos? Mi köze ennek a földönkívüliekhez?
2021. nov. 23. 19:12
 13/31 A kérdező kommentje:
Te az urológusra gondolsz, az ufológus a földönkívüliekkel foglalkozik.
2021. nov. 23. 19:19
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bocsánat, lehet hogy tényleg keverem a szezont a f@$z🙊mmal. De hogy lehet ufológusnak lenni? Van ilyen egyetemi szak? Vagy ha mondjuk kiülök este a határba hat doboz sörrel meg fél liter pálinkával berúgni, közben nézem a csillagokat hogy hátha látok valami gyanúsat akkor én máris ufológus vagyok? Vagy ha annak idején láttam a tévében az X-aktákat(Dávid Ducsovnyik volt benne) , az már szaktudásnak elfogadható,úgy már mondhatom magamról hogy ufológus vagyok?
2021. nov. 23. 19:34
 15/31 A kérdező kommentje:
Rendkívüli képeségekkel kell rendelkezz gyerekkorodba (gondolok itt telepátia és stb, stb) ekkor az egyetem kiküld hozzád két ügynököt, akik felmérik képességeid és, hogyha szerintük megfelelsz, akkor elvisznek az egyetemre, ahol kiképeznek és tanulmányaid végén leteszed az esküt és röviden- tömören így lehetsz ufológus.
2021. nov. 23. 19:40
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan, habár maga a felvétel valóban intergallaktikus űrhajó, de ez a faj nem is létezik. Mindenki tudja, hogy Plejádok, Reptoidok, Annunakik léteznek, de ilyen komondhatatlan nevű mánkutik nem. Valld be hogy csak trollkottál!
2021. nov. 23. 20:55
 17/31 A kérdező kommentje:

Ez nem mánkuti, hanem mánhunti emberrabló, ez a faj teljes neve.

Én nem trollkodom, nem szokásom, szimplán friss hírekkel próbálok szolgálni.

2021. nov. 23. 21:08
 18/31 anonim ***** válasza:
78%

Megint egy uFOLT?

A magát tudománynak hazudó ufológia évtizedek alatt nem tudott túllépni a "Mit fantáziálok egy kivehetetlen foltba?" módszertanon.

2021. nov. 23. 22:12
 19/31 anonim ***** válasza:
90%

Aki megállapít valamit az bizonyítja i, nemcsak henceg.

Magyarán ez olyan mint mikor te tudod de a másik nem, és elvárod tőle,hogy mondasz két szót és tudja. Írsz hablaty fantázia földönkívüli nevet, de nem elemzed úgy mint minimum egy biológus, és nem mutatsz bizonyítékokat, így ez csak fantázia szint, és ahogy egyik válaszoló írta feltételezés, nem megállapítás.

Azt nem hiszem hogy vittek volna téged, arra nem emlékeztél volna, magyarán azt sem tudnád milyen az űrhajójuk nem hogy a nevük.

Meddig akarod hülyíteni az embereket az álhíreiddel?

2021. nov. 24. 07:48
 20/31 anonim ***** válasza:

*is.

Lemaradt egy s.

2021. nov. 24. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!