Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek a plejádok létezésében?

Zakel kérdése:

Hisztek a plejádok létezésében?

Figyelt kérdés

[link]

A leírások alapján az emberiséggel szoros kapcsolatot ápolnak és alkalmanként segítséget is nyújtanak.

Ufokutato007 elmondása alapján őt is a plejádok küldték vissza a jövőből, hogy megakadályozza az emberiség leigázását.

2021. nov. 22. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%

A szeretet ami a rezgés szintet gazdagítja.

A ti kérdéseitekből és válaszaitokból velociraptor és ufokurtato csak a lenézés, a pökhendiség, az egoizmus és lehetne sorolni miket lehet kiolvasni. Ezek mind alacsony rezgésű cselekedetek. Csak csöndben szólok.

2021. nov. 26. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már azon se lepődnék meg, ha a velo és ufo egy személynek a fiókjai lennének.

De abban mindenkinek igaza van, hogy túl sokra tartják magukat (vagy tartja magát) a kis meseviláguk miatt. Kisiskolásoknál még aranyos az ufósdi, de felnőtt embereknél... hááát... henyhén szólva is kínos inkább. És erre kár fennhordani az orrotokat. :)

2021. nov. 27. 01:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen trollkodnak, viccelődnek, elbagatelizálják a témát
2021. nov. 27. 03:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kénytelen vagyok hinni a Plejádokban, hiszen szemmel látható az éjszakai égbolton.

Ugyanúgy hiszek benne, mint akik Fiastyúknak, Galambnak (görög), hétcsillagnak, kotlóstyúknak, társzekérnek, kakukkcsillagnak nevezik ezt a csillagképet..

2021. nov. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!