Ki hisz az földönkivüliek létezésében? Mert én hiszek és ti?
Földönkívüliek létezését (még ha értelmes lényeket értünk is alatta) logikai alapon nem lehet kizárni.
Tehát, vagy vannak, vagy nincsenek. Nagy a Világmindenség, tehát nagyobb az esély arra, hogy vannak.
Az viszont, hog ember-formájúak, szinte kizárható. Ha az lenne, ugyanazt az evolúciós utat kellett volna bejárniuk, mint az embernek. Ennek esélye közelít a nullához.
Nem hit kérdése. Vagy vannak vagy nincsenek. Ha valami nincs, hiába hiszel benne: nincs. Ha valami valós, akkor tagadhatod körömszakadtáig: van.
Semmi tudománytalan nincs abban, ha azt feltételezzük, hogy valahol vannak ilyen lények, a fizika törvényei mindenhol érvényesek, az Univerzum hatalmas, egy helyről biztos tudunk, ahol létrejött az élet. Akkor könnyen lehet, hogy máshol is.
De hinni nem kell benne, kutatni kell a témát, s reménykedni, hogy egyszer rájuk akadunk. És abban is reménykedjünk, hogy az jó lesz nekünk.
akik fent ülnek a repülőn,azok is földönkÍvüliek :D.
Egyébként én is hiszek,ha az univerzum tényleg végtelen akkor végtelen sok hely lehet ahol van élet.
Hisztek-e a mainstream médiának?
Én a saját tapasztalataimat hiszem el.
Nagyképűség lenne azt állítani, hogy nincsenek földönkívüliek. Szerintem annyira intelligensek, hogy úgyse értenénk meg őket, mert annyira unintelligens bolygó vagyunk: olajat szipkázunk ki a földből, aztán csodálkozunk, hogy jé,megint egy földrengés, miközben már sok sok évtized óta napelemmel el lehetne látni az egész föld fűtését, energiaellátását. Csak erről a mainstream média hallgat,mint annyi minden másról.
Miért nem nézed meg a youtubon a Kanadai védelmi miniszter beszédét az idegenekről?
Szerinted, ha lenne kapcsolat a kormányok és földönkívülek között, hülyék lennének bevallani, hogy milyen technológia/tudás van a birtokukban, akkor miből élne az a sok globális vállalat? (így is minden technológiai újítás kb. 10-15 évvel később kerül piacra, hogy minél több darabot el tudjanak adni - Japán ismerősömtől tudom, hogy ott 2000 óta van pl. videotelefonálás - viszonylag zárt a gazdaságuk, ezért tehetik meg, de azért nekik is az usa diktál)
A Naprendszeren túl a tejútrendszeren túl is vannak csillagok. Kizárt, hogy mi vagyunk a legintelligensebbek.
Ez nem intelligencia, ahogy ez a rendszer működik itt a Földön. Ez rabszolgaság. 7 milliárd ember rabszolgája az 1 %-nak. De ez csak az én nézőpontom. Én így látom/tapasztalom a világot. (nem a médiából - tapasztalatból) Mivel rabszolgák gyermekei vagyunk, azok szintén, így fogalmunk sincs arról milyen az igazi szabadság. (Emberi Erőforrás- Human resources -senkinek nem tűnik fel, hogy ez egy horror!) Az is egy hazugság, hogy szűkösség van élelmiszerből. Az viszont súlyos bűn, hogy hagyták így elszaporodni a harmadik országbeli népességet. (az ensz minimálisat költ fogamzásgátlásra - nem véletlenül -minél több az ember - annál olcsóbb a munkaerő.)
Anneke rátapintott a lényegre, de ezt még ki kell egészíteni. Mivel rengeteg fajta idegen lény létezik, ezért az intelligenciát is többféleképpen lehet értelmezni. Lehet ezt fejlettségnek is nevezni. Van a technikai, és van a lelki fejlettség. Vannak olyanok, akik csak technikailag fejlettek, és bizonyos információk szerint egyes kormányokkal is ezek állnak kapcsolatban.
Azok a földönkívüliek, akik jószándékúak, már rájöttek arra, hogy a föld kormányai nem az emberek érdekeit képviselik.
Meg az ó-perenciás tengeren is túl, még azon is túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!