Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki hisz az földönkivüliek...

Ki hisz az földönkivüliek létezésében? Mert én hiszek és ti?

Figyelt kérdés

#UFO #létezésében?
2016. nov. 19. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ezek olyan kérdések,hogy sosem tudjuk meg a válasz.az is lehet,hogy van olyan hely az univerzumban ahol ugyanilyen élet van mint a Földön.lehet nem is egy.Anneke te egyébként,hogyan képzeled el azokat az inteligens lényeket?Hogy néznek ki?Mit csinálnak?
2016. nov. 19. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
pont most olvastam egy erdekeseget a neten, tobb csillag van az univerzumban mint porszem a foldon, mondjuk ezt eddig is gondoltam, na mindegy aki ezek utan azt mondja hogy csak mi letezunk az univerzumban az eskuszom hogy egy bolond nem normalis ember.
2016. nov. 20. 09:27
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Abban hiszek,hogy a te generációd azt fogja vizsgálni,

hogyan lehet azokon a főldi embereken segiteni akik

naponta 2dollárt,vagy annyit sem keresnek.5 milliárdan vannak.És te mit szólsz ehez mikor nyomod a hambit;

2016. nov. 22. 19:51
 14/19 anonim válasza:
0%
Korábban már megemlítették az előttem szólók, de én most nyomatékosítom. A földönkívüli élet létezése nem hit vagy zsigeri érzés kérdése. Valószínűségi alapon valóban meg lehet állapítani, hogy más égitesteken is kefijlődött élet, hiszen az univerzum tényleg nagyon nagy és nagyon idős. Mégsem mondhatjuk, hogy biztosan léteznek. Miért? Mert nincs rá bizonyítékunk. Jelen pillanatban semmilyen tudományos erejű bizonyíték nincs a birtokunkban, amely egyértelműen jelezné bármiféle élet létezését a Föld bolygón kívül. Ez tény. Aki ennél többet állít, az legfeljebb spekulál.
2016. nov. 25. 08:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek benne...hanem tényként kezelem.Többet nem mondhatok.
2016. nov. 26. 14:39
 16/19 anonim válasza:
Én hiszek benne... :) A galaxis végtelen. Fura lenne, ha csak a mi Földünkön lenne élet.. Csak valószínűleg sose fogjuk "őket" megismerni.
2016. nov. 28. 17:45
 17/19 K...László ***** válasza:
63%
Biztosan vannak. Csak lehet, hogy soha sem találkozunk, olyan messze élnek. Aztán, honnan vesszük, hogy ha találkoznánk, akkor tudnánk velük kommunikálni, vagy észre vennénk őket? Lehet, hogy a baktériumoknál is kisebbek, és úgy is sokkal intelligensebbek nálunk. Lehet, hogy akkorák, hogy galaxisok alkotják a körmük alatti koszt. Akkor észrevennénk őket? Lehet, hogy a rádióadásaink pusztítóak a számukra, és ellenségként tekintenének ránk emiatt. Lehet, hogy az életciklusuk nanoszekundum nagyságrendbe tartozik, és ritka, aki a 100-at eléri, és közben rengeteg minden történik velük életükben, és sok helyen járnak, amiről az unokáknak hosszan mesélnek. Igazából végtelen sok lehetőség van.
2016. nov. 29. 05:19
 18/19 Helyes válasz ***** válasza:
Hiszek benned kérdező!
2021. ápr. 12. 00:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Én földönkívüli vagyok. Hiszek magamba
2021. ápr. 13. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!