Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek az ufok létezésében?

Hisztek az ufok létezésében?

Figyelt kérdés

2021. jún. 2. 18:15
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
58 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Egyedül én, a környezetemben senki sem. És mindenki letojja a fejemet.
2021. jún. 2. 18:16
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Az UFO azonosítatlan tárgyat jelent, de tudom hogy Alienekre gondoltál. És igen, hiszek.
2021. jún. 2. 18:23
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Nos, mivel az univerzum végtelen nagy, végtelen számú galaxis lehet benne, ugyanennyi lakott bolygóval. Hogy ezeken értelmes élet van-e, esetleg még csak dínók szaladgálnak rajta, vagy egy másikon már kihalt egy komplett civilizáció, az érdekes kérdés. Enyhén szólva földhözragadt feltételezés, hogy csak minálunk alakulhatott ki értelmes élet.

Az viszont erősen kérdéses hogy egy több trillió fényévre élő fajjal, ami épp a technika korát éli, hogyan kommunikáljunk, pláne jussunk el hozzájuk kémiai meghajtású vackokkal, sokkal valószínűbb az, hogy ők jutnak el hozzánk...valahogy.

Tehát földönkívüliek szinte biztos, hogy léteznek. Ennek ellenére a legtöbb "kontakt", vagy pláne Pataky Attila ufós sztorijai merő kitalációk.

2021. jún. 2. 18:55
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Azonosítatlan repülő tárgyakban hiszek.

Földönkívüliek létezését sem vetem el.

Abban viszont már nem hogy látogatnak is.

2021. jún. 2. 19:18
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem hit kérdése, léteznek olyan repülő dolgok, amelyekről nem tudják megmondani, hogy mik azok.
2021. jún. 2. 19:21
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Az FBI elismerte, hogy filmeztek UFO-kat. Olyan manőverekre földi jármű nem volt képes, tehát itt vannak. Léteznek ufók
2021. jún. 2. 19:39
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Egyre több hivatalos szerv ismeri el, hogy tudnak ilyen repülő szerkezetekről.

Ezeket ha nem ember vezeti, másféle intelligens élet által teremtett lény vezeti.

Én tudom hogy létezik a Földön kívül is értelmes élet, szerte az univerzumban.

Nem szabadna elzárkózni az ismeretlen eféle megismerése elől.

Ahogy az embert a kiváncsiság hajtja e témában, az univerzum sok érdekes dolgot mutat majd neki.

2021. jún. 2. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:
22%

Tudoood? Na ne máár :O

Tán jártál a bolygójukon? Neem? Hát akkor meg honnan?:P

2021. jún. 2. 23:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen,hogy a feltehetően végtelen univerzumban ne létezzen más intelligens életforma. A bibliai teremtéstörténet túl meseszerű ahhoz,hogy igaz legyen. És nem mellesleg nagyon beképzelt gondolat,ha azt mondja valaki,egyedül vagyunk. Valaminek biztosan kell léteznie,még ha nem is úgy,ahogy elképzeljük.:)
2021. jún. 3. 08:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve, hogy szkeptikus vagyok, nagyon valószínűnek tartom, hogy nem csak a földön létezik élet, és nem csak itt van értelmes, gondolkodó emberszerű lét.

Azonosítatlan repülő tárgyak meg biztosan vannak, az 100%.

2021. jún. 3. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!