Nos, mivel az univerzum végtelen nagy, végtelen számú galaxis lehet benne, ugyanennyi lakott bolygóval. Hogy ezeken értelmes élet van-e, esetleg még csak dínók szaladgálnak rajta, vagy egy másikon már kihalt egy komplett civilizáció, az érdekes kérdés. Enyhén szólva földhözragadt feltételezés, hogy csak minálunk alakulhatott ki értelmes élet.
Az viszont erősen kérdéses hogy egy több trillió fényévre élő fajjal, ami épp a technika korát éli, hogyan kommunikáljunk, pláne jussunk el hozzájuk kémiai meghajtású vackokkal, sokkal valószínűbb az, hogy ők jutnak el hozzánk...valahogy.
Tehát földönkívüliek szinte biztos, hogy léteznek. Ennek ellenére a legtöbb "kontakt", vagy pláne Pataky Attila ufós sztorijai merő kitalációk.
Azonosítatlan repülő tárgyakban hiszek.
Földönkívüliek létezését sem vetem el.
Abban viszont már nem hogy látogatnak is.
Egyre több hivatalos szerv ismeri el, hogy tudnak ilyen repülő szerkezetekről.
Ezeket ha nem ember vezeti, másféle intelligens élet által teremtett lény vezeti.
Én tudom hogy létezik a Földön kívül is értelmes élet, szerte az univerzumban.
Nem szabadna elzárkózni az ismeretlen eféle megismerése elől.
Ahogy az embert a kiváncsiság hajtja e témában, az univerzum sok érdekes dolgot mutat majd neki.
Tudoood? Na ne máár :O
Tán jártál a bolygójukon? Neem? Hát akkor meg honnan?:P
Tekintve, hogy szkeptikus vagyok, nagyon valószínűnek tartom, hogy nem csak a földön létezik élet, és nem csak itt van értelmes, gondolkodó emberszerű lét.
Azonosítatlan repülő tárgyak meg biztosan vannak, az 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!