Hisztek az idegen lények létezésében?
Mi számít idegen lénynek?
a FÖLD bolygón kívüli egyéb égitesten "őshonos" élőlények?
Szerintem kizárt, hogy ne éljenek valahol legalább valamilyen primitív organizmusok, vagy akár (hozzánk képest) szuperintelligens fejlett civilizációk is.
Az is lehet, hogy bizonyos életformáknak nem a szén+oxigén+víz az élet, hanem mondjuk a kén+metán+mittutomén (Fogarasi Árpád)
Szóval csak a mi galaxisunkban van több milliárd csillag, ezeknek van több bolygója, amiknek sok-sok holdjuk is lehet (Ezek közül sem ismerjük mindet, sőt!)
De ha a már így kapott billiószor billió égitesten nem is találunk életet, van még "pár" galaxis hasonló paraméterekkel
2000 éve az ember kezébe lett adva a valóság. Ott van benne:
Ján.8-
21.
Ismét monda azért nékik Jézus: Én elmegyek, és kerestek majd engem, és a ti bűneitekben fogtok meghalni: a hová én megyek, ti nem jöhettek oda.
22.
Mondának azért a zsidók: Avagy megöli-é magát, hogy azt mondja: A hová én megyek, ti nem jöhettek oda?
23.
És monda nékik: Ti innét alól valók vagytok, én onnét felül való vagyok; ti e világból valók vagytok, én nem vagyok e világból való.
Elég egoista elgondolás alapból, hogy az embereken kívül más intelligens lények nem létezhetnek.
Mellesleg vannak hivatalos, a NASA által átalakított bolygó frekvenciák "zenévé", amik kicsit sejtethetik a mi bolygónk hangjaiból kiindulva, hogy nem is olyan messze, de lehetnek más lények, más bolygókon technológiával.
De az is lejön, hogy hol nincs esetleg. Ha valaki többször meghallgatja, kitudja szűrni a különbségeket.
Lehet jönni, igen, rádiö hullámok, frekvenciák ezek, de ezek nem feltétlenül csak is a bolygóktól maguktól jönnek, hanem "rajta lévő" dolgoktól akár.
Szerintem vannak, az is fura, hogy nagyon durva "állatokra" bukkannak a semmiből a kutatók, amiket soha nem láttunk.
Lehetnek ők is akár "idegenek" csak utána megszokjuk őket ugyebár.
Mi saját magunk vagyunk rá a bizonyiték hogy van fejlett élet az űrben egy bolygón
Ennyi erővel máshol is lehet élet ennél alacsonyabb szinten vagy magasabb szinten csak mivel űrkutatásunk még egyenlőre korlátozott erősen igy ezt kideriteni nem tudjuk
Szinte kizárt, hogy egyedül legyünk a világegyetemben, de annak a valószínűsége, hogy találkozzunk nagyon kicsi.
Akár több millió fényév is lehet a távolság és néhány milliárd év "időeltolódás" köztünk és a "másikak" között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!