Mi a véleményetek erről az 1967-es NASA felvételről amin egy TIE phantom űrhajó látható?
Ezen az 1967-es eredeti NASA felvételen egy érdekes ufo látható.
A képeken egy a Star wars-ból ismert TIE phantom vadászgép látható.
A háromágú szárny,középen a pilótafülke jól kivehető a képen.
Elméletek szerint a star wars egy dokumentumfilm,a galaktikus birodalom pedig a holdon álomásozik.
Mit gondoltok?
19# azzal nincs is baj am hogy azt bizonygatja hogy vannak ufók mert hát 134. 500 a 35.-en bolygó létezhet de hogy amit ő ír az f@szság az biztos.
"nem csak szkeptikus, de tudatlan is vagy. mostmár a köznép előtt sem tudnak tovább hazudni"
Jó akkor nem afrikából jöttünk de a csillámf@sz láma létezik mert arra nem cáfoltál rá
23#
Hmm én is meg tudok külömböztetni idegen fajokat
Kutya, macska, tehén, sertés, medve, ló, rák, ponty, a magdfajta egysejtű létfromák.
Látod nem is olyan nehéz
"viccelődj csak, majd egy invázió során amikor meggyaláznak és rabigába hajtanak, nem fogsz vicceskedni."
Kik a tehenek?
Amúgy most felmerült bennem a kérdés hogy te pataki attilá vagy?
25-ös
És kik jönnek a galaktikus birodalom, a borg, az alienek, a függetlenség napja beli idegenek, esetleg thanos?
28# az első válasza után az IQ szintem 119
Második után100
Harmadik 93
Negyedik 70
Ötödik 62
Hatodik 20
Utolsó 10
Kérlek ne írj több ezzel kapcsolatos választ mert mégegy hülyeséget írsz az IQ szintem eléri a tiéd ami annyit tesz hogy tudok írni lélegezni meg enni meg talán járni várj kb egy napot mire kiheverem és vissza áll 119-re köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!