Mi a véleményed az alábbi képen látható tapéta kombinációról? Szerinted "jól néz ki" egy ilyen szoba?
Figyelt kérdés
Kérlek Őszintén válaszolj!!
Mi a véleményed a fényképen látható tapéta kombinációról? Szerinted "jól néz ki" egy ilyen szoba?
Valóban irigylésre méltó ez a tapéta kombináció?
Szerinem inkább csúnya! Szerinted?
2017. júl. 31. 01:09
1/22 A kérdező kommentje:
A 2 tapéta között pedig olyan barackos szín van festve a szobába.
Szerintem csúnya, van aki szerint ez irigylésre méltó! Szerintem nem. Kinek van igaza? Neked mi a véleményed róla?
2017. júl. 31. 01:14
2/22 anonim válasza:
Elég ízléstelen, ráadásul még rosszul is van feltéve.
3/22 anonim válasza:
Szerintem nem illik össze a kettő...
4/22 anonim válasza:
Szia ne haragudj nekem sem tetszik :( 1. nagyon sotet 2. a ket minta nagyon nem illik ossze 3. az egesz tapeta igenytelen es csunya
5/22 anonim válasza:
A kettő együtt borzalmas, és túl sötét ráadásul. Irigylésre méltó? Inkább az ellenkezője: nem irigylem azokat, akiknek ekkora ízlésficama van.
6/22 A kérdező kommentje:
Van aki szerint ez irigylésre méltó, ezt irigyelni lehetne olyan jól néz ki! Őszinte Véleményeket várok! Mert szerintem nem lehet irigyelni a szépséget a szobábak. Köszönöm a válaszokat! :)
2017. júl. 31. 01:41
7/22 anonim válasza:
5-ös vagyok. Az én véleményem totál őszinte volt. :) Amúgy szívesen!
8/22 anonim válasza:
Nem szép csúnya nem hogy irigylésre méltó nem is tudom hogy ki tesz fel ilyen csúnya tapétát ez az én őszinte véleményem volt.
9/22 A kérdező kommentje:
Miért van ,,izlesficama,,?
Szerintem a fekete színnel alapból nem lenne gond!
De irigyelni nem lehet a szépségét a falak szín kombinációjának gondolom. Én.
2017. júl. 31. 01:53
10/22 A kérdező kommentje:
A fekete szín nem csúnya szerintem alapból.
2017. júl. 31. 01:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!