Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit láttak a Nimitz pilótái ?

Mit láttak a Nimitz pilótái ?

Figyelt kérdés
Számított érték szerint 1350 G erővel indult el az UFO. Nem a Józsi bácsi volt a szemtanú , hanem az USA hadseregének repülőgép kamerái rögzítették. Ez csak nem lehet földi eredetű, mikor mi csak 8G-ig bírjuk a gyorsulást.
2021. szept. 21. 01:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Ha valaki tudja esetleg, hogy egy lőszerre mekkora G erő hat"

Vegyünk egy harckocsiágyút.

105 mm Modèle F1

Torkolati sebesség: 1525 m/s (bizonyos lőszertípus alkalmazásakor)

Kb 0,05 s alatt éri ezt el.

Mekkora a gyorsulás?

a=1525/0,05

a=30500m/s2 azaz 3110G

De ha 0,1 (azaz egy tized) másodperccel számolunk, akkor ez 1555G

2021. szept. 21. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Legalább 50% az esélye, de inkább több, hogy idegen lények járműveit látták a pilóták. De az is előfordulhat, hogy egy rendkívül titkos földi jármű lehetett. Ez utóbbi viszont sok kérdést vet fel, ami külön téma lehetne.
2021. szept. 27. 02:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Pont tegnap volt a TV-ben egy műsor, ami szintén ezzel foglalkozott. Egy nagyon érdekes új információra figyeltem fel. Egy ideig figyelték a repülőgép infra kamerái az idegen járművet, majd eltűnt előlük. Erre kaptak a pilóták egy parancsot, hogy hová kell menniük. Ezt ugye nem szóban kapják, hanem egy titkosított kóddal a számítógépükre érkezik. Egyszer az irányítás szól nekik, hogy az idegen jármű már ott várja őket a megbeszélt találkozó helyen. Ebből két dolgot szűrtek le. Vagy ismerik az USA kódjait, vagy gondolat olvasásra képesek.
2021. szept. 27. 09:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Pont tegnap volt a TV-ben egy műsor - címe, melyik csatornán?

az idegen járművet - ezt te jelented ki már megint, vagy a műsorban hangzott el?

nem szóban kapják, hanem egy titkosított kóddal a számítógépükre érkezik - akkor honnan tudható?

Egyszer az irányítás szól nekik, hogy az idegen jármű már ott várja őket a megbeszélt találkozó helyen. - és aztán mi történt?

Ebből két dolgot szűrtek le. - a műsor készítői, vagy a műsorban megszólaltatott "szakértők" (szándékos idézőjel)

Vagy ismerik az USA kódjait - a műsorkészítők is ismerik ezek

"Erre kaptak a pilóták egy parancsot, hogy hová kell menniük. Ezt ugye nem szóban kapják, hanem egy titkosított kóddal a számítógépükre érkezik."

szerint

2021. szept. 27. 14:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Ne velem vitatkozz, b@szod, csak azt mondom, amit a műsorban láttam. Nem tudom melyik csatornán volt, talán a Discovery Science -n, legalább is ezen a csatornán áll most a TV-m, de nem tudom, hogy átkapcsoltam e a műsor után. És este volt a műsor. Nyilván meg fogod találni és akkor számolj be arról, hogy mit tudsz jobban, mint a történéseket feltárók. De ne sunnyogj el.
2021. szept. 27. 14:48
 16/20 A kérdező kommentje:

Na megvan. Már a hétfői napon 21.09.27 , hétfő 0.20-kor kezdődött.

Földönkívüliek a sztrádán I./6.

2021. szept. 27. 14:53
 17/20 anonim ***** válasza:

B@szod,csak feltettem néhány kérdést, basz0d.... :D

Köszi, ha lehet, meg fogom nézni

2021. szept. 27. 15:32
 18/20 A kérdező kommentje:
Na látod b@szod, ez lenne a legjobb. :)
2021. szept. 27. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem engem láthattak, ahogy jövök haza a kocsmából, elég látványosra szokott sikeredni... XD
2021. okt. 3. 23:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Amúgy a Józsibácsikat se kell lenézni ! Néha az öregek jobban tudják mi a dörgés mint ezek az ufokraták...
2021. okt. 3. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!