Mit láttak a Nimitz pilótái ?
UFO ≠ idegen
UFO = angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”
Ilyen alapon akkor tényleg léteznek idegenek, 2-es. Én pl. faluról pár éve 20 ezres városba költöztem, a lakók nagy része számomra idegen.
Tehát idegenek léteznek.
Így nem sikerült megcàfolnod a kérdező állítását, hogy léteznek.
#4 ma 08:49
Léteznek idegenek.
"20 ezres városba költöztem, a lakók nagy része számomra idegen." - így van
A kérdező viszont egyenlőséget tesz az "UFO" és az "idegen" közé.
A kérdező azt állítja, hogy az UFO, amit a hadsereg megfigyelt egy idegen eredetű valami volt.
Ezt így nem lehet kijelenteni.
Azért UFO, mert
1, nem tudják mi volt az, nem tudják azonosítani
2, repült
3, tárgy volt
Ebből nem következik az, hogy idegen volt.
Az a kérdés meg pláne nem, hogy "miért vitatkozunk azon, hogy léteznek e idegenek".
Ez olyan, mintha felnéznék az égre, és látnék valamit
1, nem tudom mi az, nem tudom azonosítani
2, repül
3, tárgy
De nem jelenti azt, hogy idegen repülőt/űrhajót/akármi mást láttam. Lehet csak egy magasan szálló papírdarab.
Ez így igaz 5-ös. Volt idő, ahogy dalban is, hogy eketeligának nézték a repülőt. Ebben az értelemben az is UFO volt.
Viszont amikor a szakemberek bután néznek, az elgondolkodtató, ha idegen, ha nem.
Főleg, ha igaz hogy a gravitációs gyorsulás több mint 1000x-esével gyorsul. Akkor tuti nem
Azonosítatlan meteorológiai ballon lehet.
Rosszul tudjátok. Nézzétek meg a magyarázatot az UFO szó jelentélsét. Igenet jelent. Ott van pl az Ufo boncolás c. film. Ufo= idegen. Ha egy akármilyen embernek mondod,hogy UFÓ mit ért rajta? Hát ufót
Ha be tudod azonosítani hogy repcsit látsz, akkor az beazonosított, ha nem tudod mi az akkor idegen= ufo
csak mondom a tollkodóknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!