Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit láttak a Nimitz pilótái ?

Mit láttak a Nimitz pilótái ?

Figyelt kérdés
Számított érték szerint 1350 G erővel indult el az UFO. Nem a Józsi bácsi volt a szemtanú , hanem az USA hadseregének repülőgép kamerái rögzítették. Ez csak nem lehet földi eredetű, mikor mi csak 8G-ig bírjuk a gyorsulást.
2021. szept. 21. 01:28
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Szóval nem teljesen érthető számomra, hogy miért vitatkozunk azon, hogy léteznek e idegenek.
2021. szept. 21. 01:29
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

UFO ≠ idegen

UFO = angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”

2021. szept. 21. 07:07
 3/20 anonim ***** válasza:
7%
2 Troll vagy. Az Ufo IDEGENT JELENT NÉZZ UTÁNA
2021. szept. 21. 08:10
 4/20 anonim ***** válasza:
25%

Ilyen alapon akkor tényleg léteznek idegenek, 2-es. Én pl. faluról pár éve 20 ezres városba költöztem, a lakók nagy része számomra idegen.

Tehát idegenek léteznek.

Így nem sikerült megcàfolnod a kérdező állítását, hogy léteznek.

2021. szept. 21. 08:49
 5/20 anonim ***** válasza:
51%

#4 ma 08:49

Léteznek idegenek.

"20 ezres városba költöztem, a lakók nagy része számomra idegen." - így van

A kérdező viszont egyenlőséget tesz az "UFO" és az "idegen" közé.

A kérdező azt állítja, hogy az UFO, amit a hadsereg megfigyelt egy idegen eredetű valami volt.

Ezt így nem lehet kijelenteni.

Azért UFO, mert

1, nem tudják mi volt az, nem tudják azonosítani

2, repült

3, tárgy volt

Ebből nem következik az, hogy idegen volt.

Az a kérdés meg pláne nem, hogy "miért vitatkozunk azon, hogy léteznek e idegenek".

Ez olyan, mintha felnéznék az égre, és látnék valamit

1, nem tudom mi az, nem tudom azonosítani

2, repül

3, tárgy

De nem jelenti azt, hogy idegen repülőt/űrhajót/akármi mást láttam. Lehet csak egy magasan szálló papírdarab.

2021. szept. 21. 09:12
 6/20 anonim ***** válasza:

Ez így igaz 5-ös. Volt idő, ahogy dalban is, hogy eketeligának nézték a repülőt. Ebben az értelemben az is UFO volt.

Viszont amikor a szakemberek bután néznek, az elgondolkodtató, ha idegen, ha nem.

Főleg, ha igaz hogy a gravitációs gyorsulás több mint 1000x-esével gyorsul. Akkor tuti nem

Azonosítatlan meteorológiai ballon lehet.

2021. szept. 21. 09:58
 7/20 A kérdező kommentje:
Most ne az UFO szó jelentésén vitázzunk, mindenki tudja, hogy az egy azonosítatlan repülő tárgy. Ekkora gyorsulással nagyjából ki is zárható, hogy földi eredetű legyen. Most jut eszembe: Ember nélküli földi eredetű , repülő szerkezetnek mekkora lehet a maximális gyorsulása ?
2021. szept. 21. 10:32
 8/20 anonim ***** válasza:

Egyébként, hol olvastad, hogy 1350G-s gyorsulást produkált?

Mert én ilyet nem találtam.

Tehát ez a mondat, miszerint:

"Ekkora gyorsulással nagyjából ki is zárható, hogy földi eredetű legyen."

meg is dőlt.

[link]

[link]

"időnként 808 kilométer/órás sebességgel"

2021. szept. 21. 14:50
 9/20 anonim ***** válasza:
23%

Rosszul tudjátok. Nézzétek meg a magyarázatot az UFO szó jelentélsét. Igenet jelent. Ott van pl az Ufo boncolás c. film. Ufo= idegen. Ha egy akármilyen embernek mondod,hogy UFÓ mit ért rajta? Hát ufót

Ha be tudod azonosítani hogy repcsit látsz, akkor az beazonosított, ha nem tudod mi az akkor idegen= ufo

csak mondom a tollkodóknak

2021. szept. 21. 16:17
 10/20 A kérdező kommentje:
Ha szigorúan nézzük , akkor az UFO az egy rövidítés. Unidentified Flying Object. Ha megnézed a tengeralattit is UFO-nak mondja holott az USO lenne. A köznyelvben az UFO már egyenlővé vált a kis zöld emberkével. Nincs ezzel semmi gond. Érdekes, hogy a "tengeralattjáró" senkinek sem szúr szemet, mert hát az nem a tenger alatti kőzetben jár. Szakszerűen Tenger felszín alatt járónak kellene lennie. A földi kutya egy rágcsáló, mégsem kiabál senki, hogy az nem kutyaféle. Ugyanez a víziló esete is. Minek kell állandóan kijavítgatni a kérdezőket, hogy az UFO az nem egyenlő az idegennel. Nem egyenlő, de a köznyelv már annak veszi. De most nem ez a lényeg. Az 1350 G gyorsulást amúgy egy TV műsorból vettem. A 800 Km/h sebességnek meg mi köze van a gyorsuláshoz. A 800 Km/h nem öl, de az 50 G már igen. A 15.000 Km/h sebesség sem öl, ha lassan érjük el. Itt az a kérdés, hogy az 1350 G gyorsulást képes e elérni bármi földi jármű ? Ha valaki tudja esetleg, hogy egy lőszerre mekkora G erő hat, az összehasonlításnak sem lenne rossz.
2021. szept. 21. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!