Ki (volt) számotokra az elmúlt másfél évtized legszimpatikusabb F1-es pilótája/pilótái?
Figyelt kérdés
Aki a pályán vagy pályán kívüli tetteivel elnyerte a szimpátiátokat.2019. aug. 15. 14:15
3/8 anonim válasza:
Daniel Ricciardo, Carlos Sainz, Lando Norris: humoros, jó fej srácok. Ricciardoval van közös fotóm is, nagyon közvetlen, vidám, türelmes ember.
Illetve Alexander Albon alázatossága, szerénysége nagyon tetszik, ahogyan értékeli amit kapott a sorstól.
Jenson Button is nagy forma volt.
6/8 anonim válasza:
Nekem Barichello (ha jól írom a nevét)
7/8 anonim válasza:
Hamilton
(csak vicceltem még mielőtt máglyára dobtok :D)
8/8 anonim válasza:
Alex Albon, Lando Norris, Carlos Sainz, Daniel Ricciardo. Meg talán Max Verstappen, de főleg a pályán nyújtott teljesítménye miatt, pályán kívül tavaly közepéig nem volt annyira szimpi. 2018 közepe óta viszont pályán kívül is szimpatikusabb, szerintem nagyon sokat ért rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!