Újabb ufo video került nyilvánosságra. Nah erre mit léptek szkeptikuskák?!
Igen, csak egy homályos repkedő folt. De fogjátok fel, hogy a legmodernebb katonai kamerával is ez a max. Mert távol van, sötétben.
Nem sokára bejelenti valamelyik elnök hogy ez is valódi.

Ideges vagy utolsó?
Hol írtam olyat hogy űrlény jármű?
Olvasni se tudsz? Annyit írtam hogy senki se tudja mi az.
Milyen tudósokról beszélsz?

"Semmilyen ismert földi jármű nem képes úgy repülni, mint egy ufo."
Van benne egy kis ellentmondás, bár az előbb igazam volt, hogy neked UFO==földön kívüli.
De amúgy jól mondod. Semmilyen ISMERT... Nade az UFO az pont attól UFO, hogy nem ismered, és nem attól, hogy földönkívüli. Azaz simán lehet földi. Például: vajon miért az USA környékén látják ezeket, vagy legalábbis a nagy részüket? Miért nem Közép-Afrika felett?
"Nem most kezdődtek az ufo észlelések hanem több ezer éve."
Igazából nagyon sok barlangrajzról nem tudják biztosan, hogy miért születtek, és nagyon sok mindenbe nagyon sok mindent bele lehet látni. Mint ahogy te is össze-vissza használod amúgy az UFO szót.

Több ezer éve. Oké.
Te az indiánok is azt hitték a "fejlett emberekről", hogy ők istenek. Nem a leghitelesebb források. Meg ez, hogy egy egy rajzon mi áll azt meg lehet hanyagolni kellene. Lehet nem is azt ábrázolták, hanem csak mi látunk bele különös dolgot.
Mondjuk itt megjegyezném, hogy van pár törzs aki elég különleges dolgokat tud a csillagokról. Hamarabb állították az egyik bolygóról, hogy az márpedig ott van, mert az ő isteineik onnan jöttek, mint ahogy mi megláttuk volna. Meg tényleg hihetetlen amit tudnak. (Mint mondtam én hívő vagyok, de van amire van más magyarázat, ennél viszont a tudósok és a szkeptikusok is vakarták a fejüket, mert ez nem az, hogy bele van magyarázva vagy valami, hanem tényleg olyan dolgokat tudtak a csillagokról minden eszköz nélkül, amit nekünk évekig kellett tanulmányoznunk.)
Hogy miért titkolná usa, hogy az övék??
Most mondtam el. Ha titkosítva van akkor aki tudja se tudhat róla semmit nyílvánosság előtt. Magyar viszonylatban is láthatod, hogy ami titkosítva van az titkosítva van. Senki nem beszélhet róla, pále következmények nélkül. Ha valóban az övék akkor se fog ott dolgozni az összes tudós és katona, csak egy kis csoport és teljesen titokban. Pl láthattad, hogy az 51es körzet puszta létezését is meddig tagatták és mai napig is szigorúan őrzik és bárkit lelőhetnek, ha úgy adódik.
Ez a Hitleres dolog miért baromság?? Sok idegen hívő állítja, hogy Hitelr velük kapcsolatban nyomozott, hogy keresett valamit. Akár igaz is lehet, hogy ő tudott valamit és ennek kapcsán akart akár helyzeti előnyt magának, hogy gyorsan lezárja a háborút.
Amúgy azt sem mondtam, hogy esetlet nem-e lehet az, hogy régen látogattak minket és ennek kapcsán volt Hitlernek valami tudása.
De mondták már azt is hogy a roswelli ufó járművét replikálták és azt tesztelgetik. Ezt se lehet tudni.
Sajnos minden csak talány és feltevések sorozata ilyen témában.
Nahde hitler semmit se talált fel, akkor mégis milyen tudása lehetett?
Ha már valaki tudást kapott az pl tesla.
Én az ufo-t végig úgy értettem hogy repülő tárgy.
Nem csak az usa-ban látnak ufo-t hanem mindenhol a világon. Afrikában mivel vennék észre? Vagy mivel vennék fel?
A több ezer évet meg úgy értem hogy rengeteg leírás, ábrázolás van. De nem csak barlang rajzok.
Ezek nem csak képek, le is irják hogy miket láttak. Nem gyanús hogy lehet valami összefüggés?

"A szkeptikuskák erre köpni nyelni nem tudnak!"
Ja. A röhögéstől nem tudunk még írni sem.

Ez érdekesebb:
Nehéz felfogni, hogy lehet valaki akármilyen tudós, nem tudja ezeket megmagyarázni.
Lehet hogy titkos földi technológia, de JELENLEG nincs rá magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!