UFO élő adásban! Erre mit léptek?
Rengeteg UFO jön ide nap, mint nap. Nem mulna el egyetlen nap sem youtubos feltőltések nélkül és most a szkeptikusok régi álma bevállt.
UFO élő adásban ! Ehhez mit szólsz ? Mit akarhattak ? Melyik faj volt az? [link]
Szerintem ugyanahhoz a fajhoz tartozott amihez a többi ufonauta is. A földi emberekhez. Céljuk az hogy titokban akarják tartani ezt a földön készült korongrepülő típust. Ennek egyik eszköze a néphülyítés: Progériás (korai öregedés) gyerek boncolása, földönkívüliek, stb.
De ha mégsem így van, akkor édesapám a háborúkor ufonautákkal borozgatott amikor német tanyán dolgozott. Csak azt hazudták neki hogy ők német katonák és a titkos korongrepülő bázisukról nem beszélhetnek még részegen sem.
Ma eltűnt egy repülőgép is Malaysia-ban.
Azért érdekes hogy sehol se találják...nem furcsa?
Vannak UFO-k. Csak egyesek érdekesebbnek tartják az igazság helyett olyan baromságokat kitalálni hogy földönkívüliek.
Pápán is lezuhant egy. Hogy emelhető legyen, szemes csavart kellett belecsavarni a gyárilag készült menetes furatba, ami a gép megfelelő helyein volt. Ámde úgy tűnik hogy a Szíriusz meg mit tudom én milyen bolygón is az Amerikában szabványos Withwort menetű furat szokásos, ezért az idehaza szabványos metrikus menetűt nem tudták belecsavarni. De nem ez a lényeg, hanem az hogy mennyi baromságot összehordanak az emberek földönkívüliekről.
Szokás szerint a helyesen írni nem tudó, trollkodó, ezerszer elkergetett kérdezőről van szó ismét. Nagy hiba volt a bezárni a diliházat.
Mennyit fizet a parafos neked?
A paranormal az egyiklegigényesebb,legjobb hírportál a világon. Bár politika lapok adnának ennyi valós hírt !
Nem hiszem, hogy azt butának kel nézni, aki nem hiszi hogy az egész világon csak itt van értelmes élet. Pont az az ostoba, aki szerint senki sincs rajtunk kívál
Jó a video
Na ne viceljetek már ez egyértelműen UFÓ
Nincsenek ilyen repülési tulajdonságai egy földi repölőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!