UFO élő adásban! Erre mit léptek?
Rengeteg UFO jön ide nap, mint nap. Nem mulna el egyetlen nap sem youtubos feltőltések nélkül és most a szkeptikusok régi álma bevállt.
UFO élő adásban ! Ehhez mit szólsz ? Mit akarhattak ? Melyik faj volt az? [link]
Mondjuk a paranormált pont leszarom, de...
Azt azért nem szeretem, amikor egyes okostojások kijelentik, hogy "igazi ufo észlelés nem is volt", meg hasonlók...
Mikor bőségesen akad máig megmagyarázatlan, HITELES észlelés.
UFO élő adásban. Jah. Ki az aki kamerával a kezében veszi fel a híreket ami megy a TV-ben? Ráadásul még mindig hányadék minőségben? Ez édeskevés.
UFO mániások... ha földönkívüli élőlények jönnek egy számukra primitív bolygóra, szerintetek nem tudják elrejteni magukat? Nyilván nem akarnak velünk kapcsolatba lépni, tehát rejtve akarnak maradni. Már földi technológiával is lehetséges, de akik fényéveket utaznak, hogy idejöjjenek, nem rendelkeznek ilyen technológiával, ugye? Ha igazi idegen objektumokat látnátok, összesz..rnátok magatokat. Ez semmi. Ez valami földi tákolmány. Ugyanúgy mint az, hogy elrabolják az embert, aztán visszatér és elmondja mi volt. Persze. ~30-40 éven belül már simán befolyásolni tudjuk mások elméjét, emlékeit stb. de az idegenek erre sem képesek. Ha léteznek, akkor észre se veszitek őket. Akár ott is lehet mögötted.
UFO élő adásban! Erre mit léptek?
Nos bástya lép E 3-ra. Te jössz.
Mit lépek?
Hát... én most konkrétan ráléptem a küszöb szélére, úgyhogy marhára fáj. /A küszöbnek./
Én nem mondom azt ,hogy nincsenek idegen lények.De tényleg mint ahogy előttem is írták.Ha már naprendszereket sőt lehet ,hogy galaxisokat is átszelni képes űrjárművet tudnak építeni akkor annyi eszük csak van ,hogy ne buktassák le saját magukat a majmok előtt!
Ugyanis a láthatatlanná tevésen már itt a földön is kísérleteznek és a technikánk fejlődésével sok elmélet meg valósítható is lesz előbb utóbb, akkor egy nálunk fejlettebb civilizált cio gondolom már rég megoldotta ezt is.Így még a légkörünkbe behatoló felderítő járműveiket sem vennénk észre.
A testüket meg valami ember formájú bioruhába is elrejthetik így teljesen úgy néznek ki mint mi.De akár az is lehet hogy eredetileg is homosapiensek ,vagyis a mi távoli rokonaink így még a testüket sem kell álcázni előttünk mert teljesen olyanná fejlődtek mint mi,sőt az is lehet hogy az evolúciónk is egyszerre indúlt fejlődésnek.Csak amíg mink egymást gyilkolásztuk több ezer éven keresztűl,addig ők lehet hogy a teljesen más gondolkodás módjuknak hála inkább össze tartóbb nép voltak és inkább közösen fejlesztették tudásukat,nem pedig egymással vívtak értelmetlen háborúkat.Így akár több ezer évvel előttünk járhatnak technikai fejlettségben attól függetlenül,hogy a miénkkel egy idős a civilizált ció lyuk.De minden esetre ha kapcsolatba akartak volna lépni velünk már megtették volna rég!
"Nincsenek ilyen repülési tulajdonságai egy földi repölőnek"
Mert a mi fajunk nem kísérletezik új típusú repülőgépekkel.Ugyan már a mi tudósaink sem hagyják abba a kutatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!