Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyire hisztek a földönkívül...

Mennyire hisztek a földönkívüliekben?

Figyelt kérdés
2X láttam élőben megmagyarázhatatlan dolgot az életem során( 40 vagyok).Először Érd-Parkvárosban 2000 Április 10.én, este 11 kor hallgattam a rádiót, s egyszerre elment az adás, majd 10 másodperc múlva egy hatalmas fénygömb húzott el az ablakom előtt, a szomszéd is látta ilyedten kiabált...2.szor most 2021 Április 17-én spontán a vasútállomást fotóztam hazafelé jövet Salzburgban ( Berlinből hazafelé) s akkor nem tünt fel semmi( nagyon szeretek fotózni minden témát). Ma nézegettem a 2021-es fotóimat, s rátaláltam a Salzburgi fotóra, ahol a távolban egy foltot láttam a fényképen...felnagyítottam, kitisztítottam,egy szürke hosszúkás csészealj szerű dolgot találtam a fotóm bal felső sarkában, s ha valaki más mutat nekem ilyen fotót, valószínüleg hamisítványnak tartanám...az egyik ismerősömet a baráti kör kiközösítette egy ilyen sztori miatt, bolondnak tartották...szerintetek tényleg látogatják az idegenek a bolygónkat? Én még most sem akarom elhinni amit láttam...😳

2021. máj. 11. 12:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet van jobb is de ez volt az első amit találtam, itt gyk-n belül

2021. máj. 14. 08:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez a képküldő csak bizonyos fix appokra működik, nem találok más megosztási lehetőséget, tudtommal nincs a ,,gyakorikérdéseknek" saját appja a google play áruházban,így fel sem kínálja a megosztás lehetőségét.....😔
2021. máj. 14. 08:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem a művészetek kategóriában szoktak képeket megosztani. Úgy értettem az ittet.

De itt egy másik

[link]

2021. máj. 14. 09:03
 14/21 anonim ***** válasza:

#11 [link]

[link]

Mi a gond?

2021. máj. 14. 09:19
 15/21 A kérdező kommentje:
2021. máj. 14. 21:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Remélem most letölthető a képem, s fel lehet nagyítani....Február 27.-én a München-Bécs vonaton fényképeztem spontán több fotót,s a bal sarokban azt hittem, hogy képhiba, vagy repcsi....s amikor felnagyítottam a képet nem hittem a szememnek....pedig csak egy Samsung Galaxy S8-al fotóztam, egy mozgó vonatból, amikor elindult a Salzburgi vasútállomásról....😱 Én nen mondok semmit, de nagyon furcsa tárgy ez az égen....
2021. máj. 14. 21:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Köszi a képet.

Nekem elmosódott lámpa tükröződésnek tűnik....

De ki googliztam jelzőlámpa van ott, max a vonat belsejében lehetne de az nem mosódik el.

Úgyhogy nekem is fura.

2021. máj. 15. 02:44
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Én hiszek a földönkívüliekben :)

És imádom az ilyen témákat

2021. máj. 15. 14:04
 19/21 anonim ***** válasza:
És a többi fotón nem látható a jelenség? Találkoztam már hasonlóval, az kettő fényes, színes pulzáló izgőmozgó volt, ráadásul sötétben. Azóta sem sikerült rájönnöm mi lehetett az.
2021. máj. 20. 23:27
 20/21 A kérdező kommentje:
Nincs több ilyen fotóm,amikor a kép készült,csak spontán lövöldöztem képeket Salzburgról....
2021. máj. 22. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!