Ti hisztek abban, hogy földönkívüliek voltak/vannak a földön illetve a holdon?
A földönkívüliekkel kapcsolatban gyakoriak az ufós videók/teóriák, viszont én most nem csak kifejezetten azokra gondolok, tehát örülnék ha nem helyeznék át a kérdésemet más kategóriába. A linkelt videóban olyan dolgok is elhangzanak mint például, hogy azért nem indult új holdra szállás már régóta, mert sokak szerint egy idegen életforma birtokba vette a holdat. Hallható még benne olyan is, hogy Új-Mexikóban lezuhant egy azonosítatlan tárgy benne idegen életformákkal. A videóban még szerepelnek egyebek is például, hogy asztronauták láttak ufókat amiket a videó készítője szerint gondolom idegenek vezéreltek. Azonkívül talán ti is találkoztatok a teóriával miszerint idegenek építették a piramisokat. Szóval az alapkérdésem újra: Ti hisztek abban, hogy földönkívüliek voltak/vannak a földön illetve a holdon?
https://www.youtube.com/watch?v=Z8eYnHncMZA
"Ti hisztek abban"
Bocs de ami hit kérdése annak semmi keresnivalója a tudományok kategóriában!
Ha azt kérdezted volna pl: Van -e tudományos bizonyíték bármilyen földönkívüli élet létezésére,netán más civilizációéra? -> Egyenlőre nincs.
(Én speciel nagyon várom hogy legyen valami, de sajnos egyenlőre semmi.)
Szintén tudományos tény hogy a csillagok közti távolságokat iszonyat nehéz leküzdeni. Ebből viszont az is következik hogy bajosan juthatott volna el ide bárki is...vagyis igen nagy valószínűséggel nincsenek itt.
Duenna!
Ugye tudod, hogy a vallásod tiltja az ezotériát?
Mindig is érdekelt a téma, tiniként faltam az ilyen témájú könyveket.
Ahogy egyre jobban gyűlt a fejemben az anyag innen-onnan, ezernyi teória, ugyanazon alapokon teljesen eltérő következtetésekkel, majd az egyre jobban felpörgő bulvármédiás internetes terjedése ezeknek a dolgoknak, egyre inkább azt látom, hogy a mélyén az egésznek rejtőznek valóban gyanús, kérdéses, homályos dolgok, valami valós alap, de sajnos elvész az ezernyi ráépülő szemellenzős teória alatt. Minden "kutatónak" megvan a saját fanatikus iránya, ezzel minden tényt, félhiteles infót vagy ordenáré félrevezetést megpróbál a saját teóriája bizonyítékává faragni.
Tényleg ezernyi alternatív vallássá bomlott a téma. Vallássá, ahol már az eredeti tényalap elveszett, nem is az a lényeg, hanem a ráépülő hype és clickbait.
Ahogy mondják, elveszett a búza a korpa közt. Innentől nem csoda, ha senki nem is próbál tárgyilagosan kutatni, a fanatikusok közt nem lehet hitelesen lavírozni.
Valami bűzlött Roswellben. Valami bűzlött az Apollo 11-nél.
Valami büdös a Snowbird és hasonló katonai projektek táján.
Még mindig rengeteg UFO megfigyelés megmagyarázatlan, pedig hiteles.
De hogy mi, azt talán sosem fogjuk megtudni.
Éppen a kérdésben említett agyonteorizált, túlragozott erőlködések miatt.
Meg amiatt, hogy a mai digitális technikával MINDENT lehet teljesen hitelesnek látszóan hamisítani.
A mai CGI videók valódibbak a régi valódi videóknál.
A hatvanas-hetvenes években gyűlt infókat lett volna jó anno a mai technikával kivizsgálni, a maiakat már nem érdemes.
Az ufológia kivégezte saját hitelességét.
Én is elég sok Däniken-könyvet olvastam, meg rengeteg videót megnéztem, de már kinőttem.
Ennek ellenére nagyon szeretném, ha sikerülne valamilyen cáfolhatatlan bizonyítékot találni, vagy felvenni a kapcsolatot idegen intelligens civilizációkkal. Azt hiszem az emberiség történetének egyik legmeghatározóbb eseménye lenne. Képzeld el, milyen hatása lenne ránk. A földön a technikai fejlődés néhány száz éve kezdődött. Hol tarthat az a civilizáció, ahol ez már ezer-, vagy millió évek óta tart? Mekkora tudást szerezhetne meg az emberiség.
DE egyelőre csak kétes, bizonyítatlan információk és bizonyíthatóan hamisított dolgokkal találkozhatunk. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!