Miért röhögik ki a válaszadók a kérdezőket, amik a kérdezőkkel megtörténtek pl. :láttak UFO-t, vagy eltérítették őket? Többi lennt
Figyelt kérdés
ez azért szánalmas, szinte bárkivel megtörténhet, és nem kéne gúnyolódni2010. aug. 23. 16:04
2/26 anonim válasza:
Mert hihetelenek, a legtöbbje csak beképzelés. Azért többen vannak,akik az ilyen ostobaságokban nem hisznek! Már nem a középkorban élünk!
3/26 anonim válasza:
mert bunkók..velem is már megtörtént,csak én sellős kérdést kérdeztem. mindig hülyeséget írnak,meghogy hülye vagyok. :S
4/26 anonim válasza:
"amik a kérdezőkkel megtörténtek pl. :láttak UFO-t, vagy eltérítették őket"
Merész vagy,hogy kijelented azt,miszerint "megtörténtek".
SZerintem te vagy a szánalom,a sok sarlatán mellett.
5/26 anonim válasza:
Azért mert eme válaszolók többsége tini, aki bemeséli magának a dolgokat, csakhogy különlegesebbnek érezhesse magát.
6/26 A kérdező kommentje:
én hiszek ezekbe, akik viszont nem akkor ne válaszoljanak olyan bunkókat, ha valaki leírta hogy mi történt vele, a hitetleneknek persze mondhatunk akármit azok nem fognak hinni, ja és sokan hisznek Ufo-kba, szellemekbe, sokkal többen vannak mint a hitetlenkedők
2010. aug. 24. 10:55
7/26 anonim válasza:
Bárkivel, aki meg van bolondulva, vagy feltűnési viszketegsége van.:)
8/26 KÁELEF válasza:
A földön több millió ember látott UFO- jelenséget, sokan konkrétan repülő csészealjat vagy idegen lényeket is.
Én is. Aki nem hiszi az nem hiszi, nem oszt, nem szoroz.
9/26 A kérdező kommentje:
Káelef mennyire igazad van!jó válasz:)
2010. szept. 8. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!