Van tárgyi bizonyíték az UFÓ-któl. Elhűltök?
Nagyon sok szkeptikus mondja, amikor meghall egy hiteles földönkívüli esetet, hogy hát hát nem hiszek benne. Miér nincs kézzel fogható, tárgyi bizonyíték az UFÓ-któl? Hát van. Egy debrecenben élő úrnál hagytak egy high.tech technológiával előállított eszközt, amit itt a Földi körülményeink közt lehetetlen létrehozni.
Rendszersen viszegették el, eltérítésekkel tartkítva a debreceni urat az idegenek és egy alkalommal hagytak nála egy fémtiszta 100%-os magnéziumrudat. A rudat később az Ufószövetségnek adta, miután felvágta három részre. A magyar Ufószövetség a Debreceni tudományegyetem analitikai laborjában megvizsgáltatta és hitelt érdemlően kimutatták a tudósok, hogy 100% tisztaságú magnéziumból van. Ilyen tisztaságú anyagot Földön még azóta sem tudunk előállítani. Megvan az igazoló papír róla, be is mutatták még 1994-ben egy Ufókongresszuson a magnéziumrúddal együtt. Az úr egyébként rendszeresen tartotta az idegenekkel a kapcsolatot.
A rúd közepén egy olyan ma még ismeretlen anyag található, amit az ipari röntgen sem vitt át. Fogalmunk sincsen mi lehet az. Lehet egy 115 vagy afeletti elem? A rúd máig furcsa hangot, sugárzást ad ki. A Naprendszer bolygóit szinbolizáló díszek vannak rajta és a harmadiknál (Föld) a mindent látó szem díszíti. Vajon mit jelent ez? Itt, ezen a bolygón van az értelem szikrája? Mi vagyunk a kiválasztott faj, ami a galaxis többi faját megmenti majd?
Sajnos nem funkcionál a készülék, mert az úr elvágta három részre, mert félt, hogy nem adják vissza neki és szeretett volna egy részt emlékbe. Így most nem tudnánk beüzemelni sem. Vajon mi lehetett az? Egy orvosi eszköz? Valamilyen agyat rezonáltatni képes hullámgenerátor?
Elhűltök?
Ennek mi a napi aktualitása, amiért felhoztad a témát?
Bakó László tulajdonában van évtizedek óta, és sok lapban szerepelt.
"1 rész az úrnál, 1 rész az ufoszövetségnél, de hova került a 3. rész ?"
Elvitte az adó :XD
Én tudod miben vagyok szkeptikus? Abban, hogy valaha te és a társaid, köztük Ufokurtato007, Velociraptor tisztelettel beszéltek ismeretlen emberekhez. Erre tudtok garanciát adni? Én az egy napos granciában se az 1 órás se az 1 perces garanciában sem hiszek. Tipikusan elkezditek átlag normálba aztán a következő sorokban már jön a szkeptikuskák bunkózó magatartás, mindegy, hogy docensnek, vagy tudósnak, vagy orvosnak, vagy pszihológusnak, vagy tűoltónak, vagy kémikusnak vagy átlag polgárnak írjátok, soha nem fogtok tisztelettel kérdezni, sem írni a másiknak, mert nem tudtok tiszteletteljes számlát adni az írói stílusotokra.
Ez a hír már ezer éves, és Laci bácsi is már ezer éves, többen olvastuk már ezer éve.
Tudtok valami újat is mondani, vagy nincs frissítésetek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!