A szomszéd làny szerint a kamcsatkai természetkatasztrófa bizonyíték at ufók létezésére. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Az orosz hatóságok nem találtak mérgező anyagot, ami miatt százával pusztultak el halak, polipok és egyéb tengeri állatok. Az orosz kutatókról köztudott, hogy nagyon alaposak és mindig az igazat mondjàk. Akkor szerintetek ezt ufók tették???2020. okt. 24. 05:51
1/9 anonim válasza:
Repülő ismeretlen tárgy? Már senki se tagadja a létezését.
2/9 anonim válasza:
Mivel Oroszországrol van szó, ezért igen, ufók voltak.
3/9 anonim válasza:
"Az orosz kutatókról köztudott, hogy nagyon alaposak és mindig az igazat mondjàk."
Remélem, te is érzed az iróniát.
4/9 Shai-Hulud válasza:
Szerintem meg a szomszéd lány véleménye bizonyíték az emberi hülyeség létezésére
5/9 anonim válasza:
A negyedik inpérium hajt végre bosszúakciókat az oroszok ellen,tehát lehet mondani hogy "ufók„,hisz az ufó észlelések nagyrészt a rejtőzködő hitleri birodalom haunebu űrjárműveihez köthető.
S még csak most jön a java...
6/9 anonim válasza:
Fukusimában beleengedték már a radioaktív hűtővizet a tengerbe?...
7/9 A kérdező kommentje:
Szóval jól értem, hogy a legtöbben egyetértenek a szomszéd lánnyal?
2020. okt. 24. 16:58
8/9 Shai-Hulud válasza:
Persze hogy egyetértünk, ha a szomszéd lány nyal.
9/9 anonim válasza:
Szívesen megismerkednék egy olyan lánnyal, akit érdekelnek az ufók, szerencsés vagy, hogy ilyen szomszédod van!
De ehhez a kérdéshez nem tudok semmit hozzászólni, mert nincsen egyértelmű véleményem róla, és csak most tudtam meg, hogy olvastam a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!