Tényleg egy űrcsata folyik kint az űrben? (többi lent)
Kezdjük ott hogy nem vagyok nagy "ufó„ bolond,de olvasok néha a témába oldalakat,corey goode stb.
Hittem is meg nem is amiket írnak de amit legutóbb láttam az félelmetes.
Az a bizonyos corey goode szerint űrcsata van a föld körül amit a star wars-ból ismerős csillagrombolókal vívnak.
Link: [link]
És tegnap egy sima ufós oldalon azt láttam hogy csillagrombolók vannak a föld körül,szemből látható két sárgás romboló(roncs?)a föld felett.
Link: [link]
Többször is negnéztem a filmek beli és a corey álltal bemutatott hajókat szemből és szerintem teljes a hasonlóság.
Én képzelődöm vagy ezek szerint tényleg űrháború van odakint az ürben?
Orbán azt mondta hogy nincs, szóval nincs.
Hogy lehetsz ilyen buta?
"csillagrombolók vannak a föld körül,"
Miért csillagrombolóval jöttek, leakarják lőni a csillagokat az égről? Optimálisabb lenne ha földrombolóval jönnek nem de? 😂
Értem én, el akarják vontatni a földet a holdal együtt, a nagykutya csillagképbe, hogy legyen kiskutya.
Az hogy vannak olyan emberek akiknek a fejükben lazán vannak egy néhány csavar az még hagyám. De amikor üvölti is magárol jó meszíról az már siralmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!