Unokámmal túráztunk a Mátrában,a gyerek halálra riadt fényes nappal és azóta magas láza van és egy furcsa lényről beszél (Már akkor is amikro még a túra elején semmi baja nem volt). A leírása szerint a fanyűvőt láthatta. A fanyűvő bántott embereket?
Magyarországon egyedül csak a Kőbányai szopófantom létezik
De ennyi erővel vannak boszorkányok is. Menjünk és égessük el a falu első öregasszonyát akinek van fekete macskája. Vagy az első nőt akit meglátunk a Luca széken.
Ennyi erővel maga is a saját feltételezéseiben hisz, szóval én mért is fogadjak el bármiat abból amit mond, ha egy minimális közös nevező megtalálására is képtelen.
Ami a gyereket illeti, nem kell sajnálni, remek kéttannyelvű iskolába jár, gyönyörű bizonyÍtványai vannak. Én ugyebár nem az apja vagyok, így a tágabb értelemben vett nevelését ne ítélje már meg látatlanban.
Értelmes érv a létezése mellett sem hangzott el. Az, hogy látta egy kisgyerek vagy tavaly Bogdán Mózes a falu végéről az nem érv. Az sem, hogy Kolompár Heródes azt mondta, hogy konyhai maradékkal eteti.
Amíg nincs bizonyíték addig a létezése erősen megkérdőjelezhető. Bizonyára hallottál már egy piros ruhás pacákról is aki kéményeken mászik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!