Unokámmal túráztunk a Mátrában,a gyerek halálra riadt fényes nappal és azóta magas láza van és egy furcsa lényről beszél (Már akkor is amikro még a túra elején semmi baja nem volt). A leírása szerint a fanyűvőt láthatta. A fanyűvő bántott embereket?
Lehet, hogy az a tisztelettudó 12 éves, szedett valami finom gombát, amit aztán a kedves nagypapi elkészített uzsonnára.
Aztán hirtelen megjelent a jeti, a fanyűvő, Morgó, Kuka Hapci, Ond, Tas, Töhötöm, Vuk, Karak, talán még Fekete Pákó is. :D
Kedves kérdező!
Aki nem tapasztalta meg, azt hiába győzködöd, hagyd őket, ne foglalkozz velük! Az igazság a lényeg, azt meg csak te tudhatod, de neked nem kell bizonygatnod semmit senkinek!
Szép napot kívánok neked!
#35 nem tudom a riadttság és a láz (mert nem látomásról volt szó) hogy függ össze azzal amit összehord... de nem is fontos szerintem a véleménye.
#36 Köszönöm ! Tisztába vagyok vele és felvotlam készülve az ilyesféle reakciókra is, minél jobban támadnak annál erősebben hiszek az igazunkban.
Egyszer magázódsz, egyszer tegeződsz. Döntsd már el. Segítek, ez egy internetes fórum, itt a tegeződés elfogadott és megszokott.
És amúgy aki nem ért veled egyet az hülye és debil. Aki pedig elhiszi a hallucinációitokat az teljesen normális. Hát ez nagyon kemény. 😅
Köszönöm a valóban lényeges, hasznos segítséget ! Had viszonozzam, privát üzenetben szívesen megadok pár orvos kollégám elérhetőségét.
Amúgy nyugodtan lehet nem egyetérteni , azzal nincs baj, ezzel a kötekedős stílussan annál inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!