Unokámmal túráztunk a Mátrában,a gyerek halálra riadt fényes nappal és azóta magas láza van és egy furcsa lényről beszél (Már akkor is amikro még a túra elején semmi baja nem volt). A leírása szerint a fanyűvőt láthatta. A fanyűvő bántott embereket?
Figyelt kérdés
Az unokám azt mondja, hogy belemart, és tényleg van egy friss heg a bokája körül. Nagyon kétségbe vagyunk esve. Nem mertem más kategóriába betenni.2021. ápr. 19. 23:54
21/99 A kérdező kommentje:
#20 amíg én pihentem , a gyerek elment fotózni, akkor történt, igy akkor egyedül volt
#21 a leírás alapján?! piszkos rongyokban ziháló púpos 2 lábon járni próbáló lény, a labai es a kezei kb egyenlő hosszúak? nem hiszem hogy vaddisznó.
2021. ápr. 22. 20:26
22/99 anonim válasza:
Ez akár egy koszos csövi is lehetne a Keletinél😅
23/99 anonim válasza:
Kedves kérdező te fogyasztasz szintetikus kábítószert vagy az unokád? Vagy is-is?
24/99 A kérdező kommentje:
Egyikünk sem. ÖNök viszont minden jelszerint igen.
2021. ápr. 22. 23:12
25/99 anonim válasza:
Szerintem a Hétszünyű Kapanyányi Monyók volt.
Esetleg a Pandacsöki Boborján.
26/99 A kérdező kommentje:
Maga vagy elmeroggyant, vagy egy hegyvidéki troll.
2021. ápr. 28. 00:40
27/99 anonim válasza:
Le merem fogadni, hogy amikor az unoka elment fotózni, akkor a fanyűvőt egész véletlenül pont nem fotózta le.
28/99 A kérdező kommentje:
csak arra volt gondja... Amikro teljesen lefagy az ember és még meg is marja a lény , akkor még egy beállított mosolygós portré képet is kér már ha már összefutottak. Nagyon életszerű #27.
2021. ápr. 28. 11:26
29/99 anonim válasza:
Most nem azért de ugye tetszik tudni hogy a fanyűvő csak egy kitalált lény ugye?
30/99 A kérdező kommentje:
Nyugodtan higgye ezt ha ez tetszik, amíg nem találkozik olyan entitással amit más nem vagy csak ritkán láthat és akkor majd magát tartják bolondnak. Mindenki átesik azon az érzésen, hogy nem hisznek neki (akármilyen dologról si legyen szó)... Én hiszek az unokámnak, nem egy link gyerek, jól tanul tisztelettudó. Szóval az ilyen féle megjegyzéseken nem lepődök meg.
2021. ápr. 28. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!