Unokámmal túráztunk a Mátrában,a gyerek halálra riadt fényes nappal és azóta magas láza van és egy furcsa lényről beszél (Már akkor is amikro még a túra elején semmi baja nem volt). A leírása szerint a fanyűvőt láthatta. A fanyűvő bántott embereket?
Figyelt kérdés
Az unokám azt mondja, hogy belemart, és tényleg van egy friss heg a bokája körül. Nagyon kétségbe vagyunk esve. Nem mertem más kategóriába betenni.2021. ápr. 19. 23:54
91/99 anonim válasza:
12# a fanyűvőről kiderült hogy egy öreg ember de amúgy én a bigfoottot nem tartom kizártnak hogy létezik de összegezzük ha egyszer megtalálnák vagy a yetit vagy a bigfootot vagy a fanyűvőt és kiderülne hogy nem a legbarátságosabb szerinted nem idnulnának el leöpni? Egy 3 méter magas majomszerű dögről beszélünk ami tényleg nagy károkat csinálhat és ha léteznek egyáltalán nem biztos hogy veszélyeztetett faj csak ahogy a leírásukban el van mondva próbálnak rejtőzködni ennyi
92/99 anonim válasza:
Sziasztok! Csak most láttam ezt a kérdést. Nem olvastam el az összes hozzászólást. Érdeklődöm a kérdezőtől, hogy jól van már az unoka?
És a kutatócsoport megtalálta azt az entitást? Amúgy én erről a lényről sem hallottam még korábban, csak ebben a kérdésben olvastam róla.
Mik a fejlemények, mit derítettetek ki?
93/99 anonim válasza:
Harapás után fanyűvővé változott és a kormány lefoglalta.
95/99 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést! Az unokám szerencsére jól van, a fanyűvő által ejtett seb nagyon nehezen gyógyult be, állandóan felnyílt hónapok után is... Jelenleg egy dokumentumfilm készül az esemény körülményeiről , jómagam is szerepelni fogok ebben a dokumentumfilmben és mellettem megfognak még szólalni az entitással kapcsolatbakerülő túlélők és kutatók is, de ennél többet nem árulhatok el.
2022. febr. 19. 19:09
96/99 anonim válasza:
A dokufilm címe:
Ne igyatok noah-bort, mert ilyen látomásaitok lesznek. :)
97/99 anonim válasza:
#95 Küldj már egy linket, ha kész lesz. Kíváncsi vagyok.
98/99 Kistál_és_a_bor válasza:
Na, ez nagyszerű volt. Az egész.
99/99 anonim válasza:
Üdv! Elkészült a dokumentumfilm? Szívesen megnézném. Én hiszek magának, elhiszem hogy mi történt ott.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!