Vallásosak, hisztek a földönkívüliekben?
Figyelt kérdés
Érvelhettek is!2021. márc. 3. 09:54
22/32 anonim válasza:
Még valószínűség számítás sem kell ahhoz, hogy teljesen biztosan feltételezzük van élet más égitesten. A komolyabb kérdés az, hogy hisztek-e olyan földönkívüliekben akik jártak a földön és fejlettebbek mint mi.
23/32 anonim válasza:
Léteznek és látogatnak bennünket, sőt itt is járnak közöttünk akik olyanok mint mi.
24/32 anonim válasza:
Kicsit sok volt az internet. Menj és aludj szépen aztán olvas valami tudományosat is °3°
25/32 A kérdező kommentje:
24: Te pedig menj, és tanulj szépen egy kis helyesírást.
2021. márc. 11. 09:51
26/32 anonim válasza:
Hol látsz te helyesírási hibát?:D
27/32 A kérdező kommentje:
Az már elég gáz mikor másodszorra sem veszed észre.
2021. márc. 11. 14:22
28/32 anonim válasza:
Ohh hát hogy nem vehettem észre:D
Nem olvas hanem olvass. Pedig eléggé nagy nyelvtan nácinak számítok:D
Bár szerintem egy betű elírásnál gázabb ha valaki ilyesmikben hisz.
29/32 A kérdező kommentje:
Inkább az a gáz, hogy van akkora egód, hogy egy egyszerű földi halandóként kijelentsd, hogy márpedig máshol nem alakulhatott ki az élet:D
2021. márc. 11. 14:29
30/32 anonim válasza:
Nem jelentettem ki csupán azt mondom hogy nem mondhatjuk biztosra hogy máshol is van élet. Arra is van esély hogy rám zuhan egy repülő még sem mondogatom hogy tuti ebben fogok meghalni.
Amúgy meg az előbb azt jelentettem ki hogy nem mászkálnak közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!