A földönkívüliek tényleg rabolnak el embereket?
Ha a társadalmuk kicsit is hasonlít a miénkre, feltétlenül. De hogy embereket rabolnak-e? Igen, elutaznak fényéveket, és azzal töltik az idejüket, hogy Gizikét teherbe ejtsék, meg Sanyinak mikrochipet ültessenek a hipotalamuszába.
Csak össze ne keverjék a két alanyt...
Őszintén erre senki sem tudja a helyes választ.
Nyilván van egy ésszerűnek gondolt válasz erre, hogy a földönkívüliek nincsenek köztünk, azonban megannyi bizonyíték van arra is, hogy köztünk vannak, de arra is, hogy nincsenek.
ami meglepő például számomra, hogy világ életemben röhögtem a bigfoot legendákon is, de egy csomó hiteles felvétel van róluk is, így én már úgy vagyok vele, hogy nem zárható ki a létezésük és simán lehet kontakt köztünk. Az elrablást erősnek érzem, de ha itt vannak biztos, hogy folytak már kísérletek emberekkel.
Eleve nagyon valószínűtlen, hogy itt lennének a Földön, az meg pláne, hogy embereket rabolnának el, az meg pláne, hogy vissza is hozzák őket.
Ha már egyszer elraboltak valakit, minek hoznák vissza? Hogy leleplezze őket? Nem logikus.
Mindenesetre a Travis Walton ügy mellett nem lehet elmenni; nagyon-nagyon valószínűtlen, hogy egyszerre 6 ember átverje a poligráfot, úgyhogy, bár nagyon vonakodok elhinni az ilyesmiket, azt el kell ismernem kvázi tényként, hogy ezek az emberek(Travis kollégái) nem hazudtak - meg vannak győződve arról, hogy azt látták, amit elmeséltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!