A földönkívüliek barbárnak találnák az emberiséget?
hát ha nem is barbár. állatszerűnek nézheti.
veszélyes az ember ha a megfelelő eszköz a kezébe kerül. én messzire kerülném őket. rendesen elszeparált bolygón élnének, hogy ha még ki is jutnak kárt ne tehessennek más lakott bolygón.
amúgy az ember egész békés, ha azonos szín és hitvilág veszi körül. de ha valami más azzal ellenszenves. Most ha a saját fajával nem jön ki, akkor I.T., Poul, mini Yoda, de még a vulkániak és a predátor is gondba lenne a baráti diplomáciával...
Igen.Az emberi faj barbár és primitív.
Aki normális az más bolygóról érkezett.
Az átnevelésetek folyamatban....
Szerintem a jó földönkívüliek nem így gondolkodnak az emberekről mint ahogy ti gondoljátok.
Pláne, hogy szó nélkül is tudják mire gondol az ember, de ha akarják nem nagy szám nekik elfelejtetni mindazt amit tapasztalt velük az ember, ergo nekik nem számít, hogy beszélnek róluk vagy sem. Van olyan ember akire kisgyermekként tekintenek, bármennyire felnőtt. Ők nem barbárok ugyan, de nyilván technológiát sem adnának a kezükbe, ahogy egy fejlett technológiai berendezést sem bíznak hozzá nem értőre. Én pl. biztos kíváncsi lennék az emberekre jó földönkívüliként, de nyilván nem lenne nagy kunszt látnom kikkel jó cimbizni, de nem gondolnám azt, hogy az emberek barbárok, mert nem mindenki az.
Ergo nem skatulyáznak, nem kategorizálnak, hanem mindenkit egyediként kezelnek. Az emberek között sem mindenki barbár. Aki meg olyan szerintem nekik nem nagy kunszt védeni, csak egy kis telepátia és már el is felejtette az ártó hogy mit akart. Én így képzelem el őket.
Szóval aki a földönkívüliek nevében írta, hogy állatnak találják az embert, én speciel örülnék olyan képességeknek amiket az állatok birtokolnak, és az állat nem is olyan értelemben állat ahogy az itt lévő gondolja, vannak nagyon intelligens állatok amik pl. mentettek már állatokat és embert is, és ki tudja, talán jó földönkívülieknek is segítettek már mikor kutató munkájuk során aludniuk kellett valahol. :D Szállás adó kis állatocskák. Hehe.
Ha már itt mindenki trollkodik, hogy igen barbárnak vagy állatnak tartják az embereket, akkor biztos tudja is "földönkívüliként" mit jelent az hogy primitív módon lejáratni a földönkívülieket akiket valójában nem is ismer, mert nem épp IQ-ra se EQ-ra sem a többi Intelligenciára vallanak ezek a mondatok. De ti tudjátok kedves "földönkívüliek". :)
igen ,
és itt voltak ,
megnéztek minket ,
belehallgattak a dumáinkba ,
csodálkoztak ,
és megegyeztek abban ,hogy ezek még hülyék
és tűnjünk innen a pycsába,
nehogy észrevegyék ,hogy leselkedünk és ránk-verjenek valami balhét.
pl.,hogy miért nem mentjük meg őket saját maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!