Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vallásosak, hisztek a földönkí...

Vallásosak, hisztek a földönkívüliekben?

Figyelt kérdés
Érvelhettek is!

2021. márc. 3. 09:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
3%

"Vallásosak" - ez alatt kiket kell érteni?

.

Még a keretyénségnek is van olyan vonala, melyik hívei azt sem hiszik, hogy vallásuk tagjain kívül a Földön van értelmes élőlény.

.

A dogonok szrint biztosan van, hiszen megmutatni is tudják, a Sziriusz melyik csillagának bolygójáról származik az emberiség.

2021. márc. 3. 13:53
 12/32 anonim ***** válasza:
21%

Nekem a vallásos szüleim arra neveltek, hogy az UFÓ-kat azért találták ki a kommunisták, hogy eltereljék az emberek figyelmét istentől. A Biblia szerint Isten csak az embert teremtette, semmilyen más értelmes lényet az univerzumban, mert akkor benne lenne a Bibliában. A mindenségben a legértelmesebb a vallásos Istenfélő ember.

A magánvéleményem viszont az, hogy a Földönkívüli fajokat is Isten teremtette, hogy ne unatkozzunk velünk. Léteznie kell idegen életnek, mert időnként látok fényes pontokat az égen szállni éjjelente

2021. márc. 3. 14:31
 13/32 anonim ***** válasza:
34%

Azok a fényes pontok repülők 🙂

Amúgy szerintem attól hogy nem írja a biblia nem lehetetlen hogy isten más fajokat is teremtett. Pl ott vannak a dínók és azokról sem tesz említést a biblia. Véleményem szerint az egy kísérlet lehetett. De mint már írtam szkeptikus vagyok a témában.

2021. márc. 3. 15:13
 14/32 anonim ***** válasza:
49%
Érveljek? Oké. Tudom, hogy nem tudjuk mekkora a világegyetem, pedig 90 akárhány millió fényévnyit belátunk.
2021. márc. 3. 15:31
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer láttam egy órás műsórt gyerekként az univerzum öntermékenyítő folyamatáról. Konkrétan ha valahol megteremtődik az élet, onnan megy mindenhova, nomeg az élet nem teremtődjm nehezen.
2021. márc. 3. 15:36
 16/32 anonim ***** válasza:
20%

Ha olyan könnyen teremtődne akkor már találkoztunk volna vele

2021. márc. 3. 15:41
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

Az ember buta, még a saját bolygóját se tudja elhagyni.

Nem valami szuperintelligens faj aminek tudna KELL ha létezik.

Hol akarsz találkozni vele utolsó? Melyik naprendszerben írd le.

2021. márc. 3. 16:08
 18/32 anonim ***** válasza:
23%

Akkor a zászlót a holdra ki tette? E.T.?

Amúgy meg vannak távcsöveink meg róveljeink. Perseverence

Kellett várni pár ezer évet hogy megnézhessük milyen alakú a föld. Én is tudok várni hogy bebizonyítsák létezik e idegen civilizáció

2021. márc. 3. 16:34
 19/32 A kérdező kommentje:

Mi sem fedeztünk fel még hivatalosan egy idegen civilizációt sem, akkor ez azt jelenti, hogy mi sem létezünk (legalábbis az ő szemükben)?

Mellesleg temérdek beszámoló van UFOkról, földönkívüliekről, de az ember hazudik magának, hogy mindegyik kitaláció. De akkor áruljátok el, miből akarjátok kiszűrni azt, ami szerintetek bizonyíték lehet a létezésükre?

Ráadásul a Pentagon és a CIA is hivatalos UFO videókat adott ki nem túl régen. És ha Roswellben valóban csak egy meteorológiai léggömb zuhant le, akkor kérdem én, miért van titkosítva az aktája 74 éve? Ezek után milyen bizonyítékot vártok? Jöjjenek ide, hogy ,Halihó, amúgy létezünk'?:D

A sok elvakult vallásos miatt kitörne a 3. világháború, ami nagyobb lenne, mint az 1. és 2. együttvéve, mivel démonoknak néznék a földönkívülieket, elkezdenének öldökölni boldog-boldogtalant, ezt már számtalan vallásos ismerősöm kijelentette:DD

2021. márc. 3. 17:42
 20/32 anonim ***** válasza:
64%
19. Nem az ember hazudik önmagának hanem azok az emberek akik ebből élnek hazudnak neked, te meg becumizod a földönkívüliekről szóló meséket és kész tényként kezeled.
2021. márc. 3. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!