Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vannak itt fiatalok aki...

Vannak itt fiatalok aki hisznek ufókban?

Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 20:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Homályos folt? Te bolond vagy.

Az usa hadserege már többször pánikba esett az ufo tevékenység miatt.

Pl a vietnámi háborúban meg is támadtak több hajót. Aztán hiáb lőttek vissza, semmi hatása nem volt.

Vagyis utólag kiderült, hogy azt lőtték vissza, amit az ufókra kilőttek. Napokkal később, sorozatszámmal azonosítva.

Innentől kezdve el volt rendelve hogy senki se lőhet ufo-ra.

Ez nem mese, ezek megtörtént események.

2021. jan. 10. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Azonosítatlan repülő tárgy! lehetet titkos orosz fejlesztés is. vagy bármilyen más országé kinek kellő ereje és hatalma van rá.

Nem kizárt, hogy földönkívüli de az sem, hogy földi jármű. Csak az amcsiknak nem volt tudomásuk a létezéséről és a működéséről.

A Hidegháború (papíron) 1991-ben befejeződött. de vajon a fejlesztések is megálltak?

S mi a civil lakosság, és az általun használt eszközök valóban olyan fejlettek lennének? Legalábbis a haditechnológiához képest kb hány év vagy évtized lemaradásunk lehet?

#10 amúgy a mobilos s az ahhoz hasonló c kategóriás pixel ufókat mondta, s nem a katonai légi felvételeket.

2021. jan. 11. 03:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy videó bizonyíték lenne, de pl egy katonai vezető szava sz*rt se ér?

"10 amúgy a mobilos s az ahhoz hasonló c kategóriás pixel ufókat mondta, s nem a katonai légi felvételeket."

Nah már az ufók is cigányok vagy mi az a c kategóriás pixel ufo? Ezt a p kategóriások használják. (P mint patkány)

2021. jan. 11. 08:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Na kezdődik...
2021. jan. 11. 08:47
 15/19 anonim ***** válasza:

XD abban hiszel amiben akarsz, csak vedd figyelembe, hogy attól, hogy más másban hisz még nem feltétlen "buta"

te a katonai cuccokat hoztad fel, 10 a mobilosokat 2 külön világ (szövegértés)

Az UFO jelés nem feltétlen csak az idegeneket jelenti, a köznyelvben terjedt el hibásan...

A cigányokat hoztad példának, de hozhattad volna a migránsokat is, mind kettővel találkoztam, és kapcsolatot is teremtettem velük, az előbbiből barátok és munkatársak is vannak, az utóbbit jelbeszéddel eligazítottam az állomáson. De földönkívülivel soha, semmilyen kapcsolatot nem létesítettem.

Láttam filmeket, olvastam cikkeket, álmodtam is róluk, de slussz-passz.

Az űrben lehetnek, de hogy ide egye a hóbortos fene, na az nekem irracionális.

A patkányok pedig nem a intelligencia hiányukról híresek az állatvilágban.

Senkisem állította, hogy a videó bizonyíték lenne, s egyre kevésbé az a cgi fejlődése miatt. Ezzel mondjuk megválaszoltam a hanganyagot és a cikkeket is, hogy mit ér egy katoani vezető szava. Iszonyat sok információból kell kiszűrni mi igaz s mi hamis.

De nem tudom belegondoltál e abba, hogy az Anunakik, reptilek a földi ökoszisztéma lényeiből összerakott lények.

Ha van élet a földön kívül, miért ragaszkodna a földi megjelenéshez?

Jó a szürkék, a predátor és a xenomorf elég egyediek... leszámítva hogy a szürkék a atom sugárzások során megnövekedett vízfejű alulfejlett gyermekekre emlékeztet...(chernobyl water-headed)

Szóval ezek miatt annak ellenére, hogy hiszek a földön kívüli életben. A jelenleg ismert "fajok" emberek fejéből ugrottak ki, az ember által ismert külsőt hordozzák, ember test állat fej vagy fordítva, nagyon egyedi... mesekönyv kép illusztrációkat néztél már? A viselkedést nagyolja figurázza ki.

A reptilliánok: pontosan úgy viselkednek mint a nagykutyák, politikusok, miniszterek, üzletemberek, bankárok. kihasználják az ember naivságát jóindulatát. S azért, hogy neked rossz nekik jobb lesz. pl hitel (mondjuk a deviza) Álnok kígyó, a GEEK (magyarosan gyík) gúnyszó volt a kockákra, stréberekre) a hüllőnek (reptilian), mint viselkedés is megvan a negatív töltete.

Amúgy hinni akartam bennük, amiatt néztem utána, s sajnos a szememben David Icke életútja is inkább ezt támasztja alá. (+egyre hűlőbb feje van)

Lehetnek földönkívüliek, csak nem így néznek ki, legalábbis kicsi rá az esély. S az hogy ide mászkálnának az meg még inkább. A csészealjon a nácik elvileg kísérletezhettek. S az is elgondolkoztató, hogy ez az "őrület" miért csak a sci-fi fantasy óta létezik?

2021. jan. 11. 11:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsó én se vagyok ufo hívő/szakértő, de az tény hogy neked fogalmad sincs semmiről.

"S az is elgondolkoztató, hogy ez az "őrület" miért csak a sci-fi fantasy óta létezik?"

Ezzel el is ástad magad.

2021. jan. 11. 11:42
 17/19 anonim ***** válasza:
15-ik hisz az egyiptomiaknál, majáknál, a bibliában, rengeteg olyan rajzot, leírást ami ufo-kat, vagy azonosítatlan repülő tárgyakat mutatnak be, esetleg magason szálló fénynek vagy fém madárként, humanoid kinézetű lényekkel, természet feletti, nem evilági lényekkel, istenekkel kötik őket össze.
2021. jan. 11. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen utolsó, több ezer éve folyamatosan leírják, lefestik...

De szerintem a mai nasa meg egyéb hadi jelentések hihetőbbek.

Bár az esetek 90%-ában bármi áron kitalálnak valami hülye magyarázatot, de marad 10% amit már sehogy se lehet magyarázni.

De pl a 15öske azt hiszi hogy ha az iskolában nem tanítják akkor az csak a filmekben létezik.

2021. jan. 11. 12:51
 19/19 anonim ***** válasza:

erre számítottam... csak azon csodálkozok, hogy miért nem 0%.

meg hogy megint 3/4-del többet írtam a kelleténél....Amivel nem lenne baj ha valaki kerete lenne, de vissza olvasva, hát se.

az Ókori Istenségek, Annunakiknál úgy vagyok, hogy ha 100-200 éve egy ma már gagyi maszk elég volt a rémisztésre. Akkor 2000-3000 évvel ezelőtt miért lett volna másképp? a főpap felfeszi ozirisz maszkját, azzal megidézve az istenséget. S a parasztok nem az embert, hanem az Istent látták. A Nap az élet szimbólumát. (anubisz maszkokat találtak is: [link] A Nagy befolyással rendelkező embereket a kis emberhez képest még jó, hogy nem egy magasnak ábrázolják. A királyt az uralkodót azonos magassággal ábrázolni a parasztokkal eretnekség. A fennmaradt ábrázolások nem feltétlen reálisak, jelképes szimbolikus jelentéssel is bírhatnak.

Nem azt mondom, hogy butábbak voltak, hanem másképp látták a világot mint mi, másképp magyarázták a valóságot.

a pl az indiai repülő városok érdekesek... és a nasca csontvázak mondjuk parák, nem csak a nyúlt koponya miatt...

2021. jan. 11. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!