Vannak itt fiatalok aki hisznek ufókban?
Maga az ufo jelenség nem hit kérdése.
Rengetek beszámoló van, pl a usa hadserege is tényként kezeli, hogy léteznek a járművek. Mert már sokszor találkoztak velük.
De arra nincs bizonyíték hogy idegen jármű. Csak valószínű.
őszintén, szerintem vannak páran. 13-17-ig gyakoribb az ilyen irányba érdeklődő. aztán a többség hanyagolja...legalábbis velem ez volt.
Nagyon akartam találkozni eggyel kis híján innen merítettem ötletet.
https://www.youtube.com/watch?v=5PuIxbL9v4w
komolyan megfordult I'm here! felirattal...de győzött a jobbik ész....
A földönkívüli életben hiszek. Több milliárd galaxis, amiben külön-külön 10-100 milliárd csillag, amik nagy részének bolygója, sőt több bolygója is van. Nem tudom elhinni, hogy egy ekkora univerzumban csak a Földön alakulhatott ki élet.
Hogy idejönnek-e? Azt sosem mondtam. Bár egy nálunk fejlettebb civilizációnak ki tudja milyen technológiája van, és milyen messze tud utazni. De ettől függetlenül hihető UFO felvételt még nem láttam. A legtöbb annyira homályos, hogy üvegen lévő foltot, vagy egy madarat is UFO-nak lehet nézni. Ez mit is bizonyít? Azt hogy ott van a felvételen egy homályos folt. A mai mobiltelefonokkal még ha rossz minőségű is a kamera, akkor is sokkal jobb képet lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!