Mit szóltok hozzá, hogy a Pentagonnak 180 napja van elmondani mindent, amit tudnak a földönkívüliekről?
A Discovery nem tudományos. Annak próbálják beállítani. Egyszer űen propaganda és n és zettségfogó adó, a sok hülye végignezi az adásokat de semmi nem történik benne. Tudod milyen a Discovery műsor? témamegjelölés-mese, mese, mese-binyodalom-mese, mese, mese- semmi nem derül ki, de majd lesz folytatás.
Ez a szint.
Én nem vallásos vagyok hanem Isten hívő. Van egy saját hitem, ami nem katolikus és nem iszlamista. Egy saját elképzelésem és saját gondolatom. De nincs köztük egy kicsi zöld emberke sem
És ha így lesz és "ideöntenek" 10 ezer oldalnyi észlelési adatot, mit is kezdenél vele, mert mondjuk annyi a "minden"?
De szerintem ennél jóval több, ha rádöntenék, agyonnyomna..
Örülnél?
35
Örülj neki, hogy te vagy "A" Világos
35: A témához való hozzáállásod alapján meg lehetett állapítani, hogy egy elvakult, naiv, agymosott hívő vagy:DD
36: Másold már be kérlek, hogy hol írtam azt, hogy el fogják mondani. Izgalommal várom:D
"Örülnél?"
Én nem minősítettelek, sose tennék ilyet senkivel.
Akkor finomabban kérdezem: kapsz "minden" címszó alatt (hiszen igy kérdezted), 10e oldalnyi észlelést, némi vizsgálati anyaggal, netán feltételezett megállapítással vagy magyarázattal, mit kezdesz vele?
Kérlek válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!