Mit szóltok hozzá, hogy a Pentagonnak 180 napja van elmondani mindent, amit tudnak a földönkívüliekről?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 19:27
11/41 anonim válasza:
Nem fogják elárulni természetesen, hogy vannak föld alatti bázisok mint Dulce vagy az area 51, ahol reptíliánokkal együtt terveznek biomechanikus technológiát. Simán kinyírják Trumpot ha beszél. Úgy végzi ő is mint Kennedy.
12/41 anonim válasza:
Elmondják az igazat vagyis, a földön nem léteznek földönkívüliek, és soha nem is látogatták a földet.
13/41 anonim válasza:
Az lesz a vicces, amikor tényleg valamelyik ország elmegy bányászni a Holdra :) ...olvastam hogy ez a terv 🙄
14/41 anonim válasza:
Szóltál nekik erről hogy ennyi időt hagytál erre? :D
15/41 Grimfox válasza:
Utánakerestem a link alapján az angol nyelvű találatoknak. A nagy hírcsatornák nem cikkeztek róla, legalább is online nem találtam rá találatot. Nem lehet, hogy ez egy kisebb hír erősen felfújva? Értem ez alatt, hogy valóban van szó hasonlóról, de a hírhajhászok túlszínezték?
16/41 anonim válasza:
Egyébként ha létezne is ilyen "ultimátum" HOGYAN ellenőrzöd hogy igazat mond-e bármit is állít? :D
17/41 A kérdező kommentje:
Sehogy, de sokszor meg lehet állapítani, hogy sunnyognak-e vagy sem.
2021. jan. 5. 13:45
18/41 Grimfox válasza:
Olyanok mint a politikusok. Onnan tudod, hogy hazudnak, hogy mozog a szájuk.
19/41 anonim válasza:
Rájuk kötöd, a házi hazugságvizgsálódat, vagy a nagy rutinoddal megmondod mindről? :D
20/41 anonim válasza:
Ezt a marhaságot honnan veszed? Feküdj le nyugodtan, 180 nap múlva ugyan úgy fogsz ébredni, mint ma, ne higgy a meséknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!