Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tud nekem mesélni valaki a...

Tud nekem mesélni valaki a földönkívüliekről?

Figyelt kérdés

2020. júl. 9. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Mit szeretnél tudni?
2020. júl. 9. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
1%

Épelméjű ember? Nem.

Érdeklődj Denikennél.

2020. júl. 9. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

Mesélni?

Elég sok mindenki tud és tudott már róluk.

2020. júl. 10. 07:08
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Hol volt, hol nem volt egyszer egy, de akár több földönkívüli is. Eleinte még nem voltak földönkívüliek, de valahogy, ki tudja már hogy, addig ténferegtek, tántorogtak míg a Földön kívülre nem kerültek. Akkor kaptak észbe, hogy ho hó, hát mi földönkívüliek lettünk.
2020. júl. 10. 16:01
 5/9 anonim válasza:
100%

Paul street sokat tud neked mesélni róluk

Link: https://www.youtube.com/channel/UCMSoWc6H8XWAyF3oBD_LUOQ

(youtube)

2020. júl. 10. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

https://www.youtube.com/watch?v=_yAAVATkEmQ&list=PLCBcA8Ctgm..

nézd meg pleját a youtube-on ne csak ezt a linket a többit is mindegyik ezzel a a témával foglalkozik

2020. júl. 11. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Pataky Attila ennek a témának az alfája és omegája. A magyar ufoszakértők zászlóshajója.
2020. júl. 11. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Pataki egyes dalai akkor kaptak értelmet, amikor kitálalt az űrlényes eseteiről: amikor elrabolták, akkor egy kör alakú helyiségben találta magát az űrhajóban, körülötte jóindulatú űrlények álltak, de volt köztük olyan is, amelyik megérzése szerint rosszindulatú volt. Tanácskoztak róla és közben szkennelték. Ekkor elhatározta, hogy kimegy a kör alakú helyiségből, mert kínosan érezte magát. Ekkor visszateleportálták.

:)

2020. júl. 12. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Mesét azt nem. Elmondtam már itt sokszor, többet nem fogom. Inkább nézd meg ezt mivel az én történetemhez ez passzol legjobban

[link]

2020. júl. 29. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!