Keresztény hívők! Mit fogtok csinálni ha jönnek a földönkívüliek? És az annyira nagy esemény lenne, hogy a tv-ben is látni fogod majd. És élőben is.
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 08:20
2/12 A kérdező kommentje:
Igen. És téged?
2020. máj. 28. 08:44
3/12 anonim válasza:
Várom őket, biztosan izgi lesz. Mindig is érdekeltek más világok, más galaxisok. Legszívesebben űrutazó lennék.
5/12 anonim válasza:
A keresztény hívők között is van elmeháborodott, de normális ember ezen a kérdésen csak szánakozik vagy röhög.
Egyébként ha jól tudom, már belefér a hivatalos világképükbe az idegen életek is.
6/12 anonim válasza:
Nem számolok azzal, hogy ez megtörténik, így nem tudom.
7/12 anonim válasza:
A hamis kehesztények már nemsoká megszünnek,inkáb a buzulmánokat kérdezd,ők sokan vannak.
8/12 anonim válasza:
Amit addig. Eljárok dolgozni, naponta meditálok, szeretgetem a családot, és hálát adok a világegyetemnek.
Nem értem, hogy miért minket kérdezel, miért nem a bicikliseket.
9/12 anonim válasza:
Ha jönnek a földönkívüliek,akkor pl leszámolok melóhelyről.
Majd ők elhozzák a munkamentes kánaánt.
Mindened meglesz,dolgozni nem kell,pénz se lesz,nem is fog majd kelleni.
Mészáros meg összeomlik,hogy akkor minek gűrcőlt ennyit.
10/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy barátságosak? Mi is agresszívak vagyunk egymással (Pénz, háború stb...) Miért pont az idegenek lennének barátságosak? :D
2020. máj. 28. 17:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!