Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüliek vajon ugyanol...

A földönkívüliek vajon ugyanolyan sértődékenyek, mint az oldalra írkálók nagy része?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 21:30
 1/9 anonim válasza:
89%
Nagy valószínűséggel. Sőt nem csak sétődékenyek ..... ha felidegesíted őket még hólapáttal is megkerkednek.
2020. júl. 1. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Ne bosszá' fel! Nem vaggyok sértödékeny!
2020. júl. 1. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy sértődékenyek. Ők sokkal magasabb szinten vannak, mint mi emberek, és mint mi kérdéskiírók, és válaszadók. Egyszerűen szétlövik a fejedet egy lézerpisztollyal, ha nem tetszik nekik valami.
2020. júl. 1. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Ram elegge megsertodtek amikor kiderult porcukrot is teszek a kaposztas tesztara
2020. júl. 1. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Képzeld el mi lenne ha náluk az lenne a megcsalás, hogy társ szerzősködnének pl egy emberrel, ami nálunk gyakorlatilag csak a munkatárs szerepe lenne meghittség nélkül. De mi lenne ha náluk ez lenne maga a legintimebb dolog, és a megcsalás. Egy kissé groteszk kép, de pl egy földönkívüli pasi unalmába besegítene egy földi nőnek mert élvezi a kreativ írói lét minden aspektusát, és elfelejtené felvilágosítani a nőt akinek segít, szerinted egy 10-es skálán mennyire kéne menekülnie a földönkívüli asszony elől a nőnek ártatlanul pláne ha a földönkívüli pasi utólag mondaná el és vajon ha a földönkívüli asszony találkozna a földönkívüli pasija oldalán a nővel, a földönkívüli pasi vajon látszatból átkarolná az asszonyt, hogy nehogy telepatikusan ledöntse az ártatlan nőt? Hm? Na erre a kérdésre varrjál gombot? Ha már trollkodsz akkor kontrázok én is mert már nagyon unom ezeket a noname feltételezéseket a földönkívüliekről. A negatív fajoknak mint pl. a reptoidok nyilván nincsenek érzéseik, csak hideg áthatolhatatlan negatív energiájuk, amelyik negatív típus, mert olvastam hogy közöttük is vannak jók mint a kis szürkék között is.

Én kérdeztem azt is, hogy vajon az érzéseinket mennyire néznék, amikor azt a kérdést írtad,hogy vajon mit kérdeznek egymástól, az is csak kontrázás volt, mert kíváncsi voltam mi lesz a reakciód. Szerintem egy jó földönkívüli nemcsak hogy segítene, de a sértődékenység náluk nem ismert fogalom és érzéseket és gondolatokat maximum életmentésből pásztázna, vagy ha megengedik, mert gondolom nekik is van egyfajta tisztelet teli etikus érzésük, hogy meghagyják a másik magánéletét. És tudod miért nem sértődékenyek? Mert ők már leküzdötték az egot. De nyilván az igazságtalanság őket is nagyon elszomorítja.

Amúgy én nem sértődtem meg a kérdéseden csak nagyon unom.

2020. júl. 1. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Hogy lehetsz ilyen érzéketlen! Nagyon-nagyon megsértettél!

Jövő héten küldöm az inváziót barátom!

-E.T.

2020. júl. 2. 02:55
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Hogy merészeltél minket az oldalon lévő sértődékeny kis emberkékhez hasonlítani!

-E.T.

2020. júl. 2. 02:57
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Sértődés helyett szánakoznak.

Náluk butábbak nem tudják megsérteni őket.

2020. júl. 2. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként igen. Sértődékenyek mint mi.
2020. aug. 20. 04:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!