Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha UFO-t látnál (láttál), el...

Ha UFO-t látnál (láttál), el mernéd mondani a barátaidnak, családodnak?

Figyelt kérdés
Nem félsz, hogy pszichopatának vagy kattantnak néznek?

2020. júl. 1. 21:32
1 2
 11/15 anonim válasza:
Elmondanam, az mar mas kerdes ki hinné el. De csak par emberben bizom szoval ok elhinnek nekem. Es nem adnak tovabb senkinek
2020. nov. 24. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Minek mondanám el?
2020. nov. 24. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Amugy nem a meresen van a kerdes csak en ugy gondolom hogy ha kapcsolatba akarnak kerulni velem es a csaladommal bekes szandekkal akkor ugyis megtennek, ergo meghagynám ezt a privilégiumot nekik, ha nem akkor csak egy roppeno azonositatlan repkedo urhajo aminek maximum ejszaka integetnek mosolyogva.

12-es vagyok.

2020. nov. 24. 23:33
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Csak akkor merném elmondani ha felkapcsolják az éjjele lámpát amúgy biztos hogy nem.
2020. nov. 26. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem hogy elmondtam hanem szóltam nekik hogy azonnal jöjjenek ki mert nem fogják elhinni mit látok.

Este volt, vidéken falun. Körülbelül tartott az egész öt percig de ilyet még nem láttunk. Emberi alkotta eszköz nem képes ilyesmikre, a mozgás, a vakító fény és azok a színek és a változtató alakja.

2024. ápr. 17. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!