Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha UFO-t látnál (láttál), el...

Ha UFO-t látnál (láttál), el mernéd mondani a barátaidnak, családodnak?

Figyelt kérdés
Nem félsz, hogy pszichopatának vagy kattantnak néznek?

2020. júl. 1. 21:32
A kérdező szavazást indított:
Bátran kiállnék az igazam mellett. Tudják meg hogy léteznek
Félnék, hogy ketyósnak néznek. Inkább hallgatnék
Azért hallgatnék, mert az emberek még nem állnak készen rá, hogy léteznek UFO-k
35 szavazat
1 2
 1/15 Tabbouleh ***** válasza:
79%
Simán elmondanám,nem félnék attól, amit gondolnának, hiszen tudom, hogy ők is hisznek bennük :D
2020. júl. 1. 21:37
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
soha.
2020. júl. 1. 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
csak azért mert rám tartozik és senki másra h miket látok és tapasztalok. mára mindennel így vagyok. senki sem lesz különlegesebb vagy érdekes az ilyesmiktől.
2020. júl. 1. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
A pszihopata más fogalom nem?
2020. júl. 1. 23:11
 5/15 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
93%

A pszichopata szó jelentését nagyon gyorsan nézd meg, mert fontos tudni a mai világban, és te nem tudod.

Amúgy persze, bárkinek elmondanàm, mit láttam és tapasztaltam. Család, barátok, kollégák, szomszédok, bárki. Miért ne?

2020. júl. 1. 23:15
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem te a pszichopata helyett a skizofrén szóra gondoltál
2020. júl. 1. 23:25
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Az ufo azonosítatlan repülő tárgy naponta több milliót érzékelnek, nálam már nem téma ha lát valaki. De ha belebotlasz egy alien-be akkor nem a gyakorikérdésekre írnád ki hogy el e merd mondani, hanem mindenkinek mondanád hogy láttál egy azonosítatlan antropomorf lényt. Mert az embernek idegen az ilyen nem tudja felmérni hogy, ellenség vagy barát, és ösztönösen riassza a fajtársait. Vedd példának a majmokat: ha egy pumát lát riassza a többieket ha többen nem látják nem vesz tudomást a csapat, akkor menekülnek ha többen kiszúrják. Az ember se másmilyen csak máshogy csinálja.
2020. júl. 2. 05:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor mondanám el ha van róla bizonyitékom
2020. nov. 9. 18:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, sokszor már attól félnek ha az álmaimat elmesélem. Még ha látnék is egyet az nem lenne akkora sokk, mint amiket álmodni szoktam
2020. nov. 24. 13:41
 10/15 anonim válasza:
Elmondanám
2020. nov. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!