Ha UFO-t látnál (láttál), el mernéd mondani a barátaidnak, családodnak?
Figyelt kérdés
Nem félsz, hogy pszichopatának vagy kattantnak néznek?2020. júl. 1. 21:32
A kérdező szavazást indított:
Bátran kiállnék az igazam mellett. Tudják meg hogy léteznek
Félnék, hogy ketyósnak néznek. Inkább hallgatnék
Azért hallgatnék, mert az emberek még nem állnak készen rá, hogy léteznek UFO-k
35 szavazat
1/15 Tabbouleh válasza:
Simán elmondanám,nem félnék attól, amit gondolnának, hiszen tudom, hogy ők is hisznek bennük :D
3/15 anonim válasza:
csak azért mert rám tartozik és senki másra h miket látok és tapasztalok. mára mindennel így vagyok. senki sem lesz különlegesebb vagy érdekes az ilyesmiktől.
5/15 Bátor Tintanyúl válasza:
A pszichopata szó jelentését nagyon gyorsan nézd meg, mert fontos tudni a mai világban, és te nem tudod.
Amúgy persze, bárkinek elmondanàm, mit láttam és tapasztaltam. Család, barátok, kollégák, szomszédok, bárki. Miért ne?
6/15 anonim válasza:
Szerintem te a pszichopata helyett a skizofrén szóra gondoltál
7/15 anonim válasza:
Az ufo azonosítatlan repülő tárgy naponta több milliót érzékelnek, nálam már nem téma ha lát valaki. De ha belebotlasz egy alien-be akkor nem a gyakorikérdésekre írnád ki hogy el e merd mondani, hanem mindenkinek mondanád hogy láttál egy azonosítatlan antropomorf lényt. Mert az embernek idegen az ilyen nem tudja felmérni hogy, ellenség vagy barát, és ösztönösen riassza a fajtársait. Vedd példának a majmokat: ha egy pumát lát riassza a többieket ha többen nem látják nem vesz tudomást a csapat, akkor menekülnek ha többen kiszúrják. Az ember se másmilyen csak máshogy csinálja.
8/15 anonim válasza:
Csak akkor mondanám el ha van róla bizonyitékom
9/15 anonim válasza:
Hát, sokszor már attól félnek ha az álmaimat elmesélem. Még ha látnék is egyet az nem lenne akkora sokk, mint amiket álmodni szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!