Egy szkeptikus számára milyen földönkívüliről készített fénykép vagy felvétel lenne meggyőző?
"Illetve mi is elfogadható egyes személyek számára ami megint csak szubjektív."
Ha a szubjektivitás szóba kerül, a bizonyíték szó már értelmét veszti.
"Nyilván olyan bizonyíték nincs, amely mindenki számára megkérdőjelezhetetlenül bizonyítaná a létezésüket."
Nincs, nem is lehet, mert szubjektíven valaki vagy a szemmének sem hisz, vagy Mórickának is, hogy megvolt neki a tanárnő.
"Viszont van több százezer felvétel, képek,"
Aminek 99,9 százaléka bizonyítottan hamis, tévesen idegennek nézet objektum stb, meg van egy töredéknyi, ami hiteles, de nem tudjuk, mi van rajta.
"illetve találkozásokról szóló leírások,"
Amit bárki előadhat. Bíróságon sem elég mesélni tenyérrel a Biblián.
Dokumentált eset több száz független tanúval, na az már döfi. Lásd Phoenix fények.
Csak az is hiába hiteles, ha nem bizonyíték idegenekre, csak valami megmagyarázhatatlanra. És egyik lehetséges megoldás az idegenek.
" és van több ezer titkosított akta amelyekben ufó-észlelések vannak leírva."
ami tiktosítva van, éppen ezért senki nem látta, de valaki sutyorog róla, hogy van, máris bizonyíték. Neeeem. A bizonyíték nem ezt jelenti.
Titkosság alól feloldott katonai anyag az eredeti hivatalos forrásból, na az már döfi. Lásd nemrég az UFO videó vadászgépről felvéve.
De ez sem idegenek bizonyítéka, csak valami megmagyarázhatatlané.
Nincs hiteles bizonyítékunk ET-ről. Nulla.
Ne essünk a vallásosok hibájába a bizonyíték értelmezésében.
50
Az, hogy valaki vallásos vagy tudományhívő az teljesen mindegy, hiszen a tudományunk olyan kezdetleges, hogy a dolgok többségére nem is tud magyarázattal szolgálni. Ezért teljesen vallási/szektás jellegű.
Az igazán nyitott és logikus gondolkodású emberek semmibnej nem zárják ki a lehetőségét és belátják hogy valóban nagyon keveset tudunk az univerzumról és létezésünkről ezért nem mernek belemenni határozott kijelentésekbe, hiszen lehet, hogy minden amit tudunk fals.
51
Nem is azt mondtam, hogy ezek bizonyítékok, hiszen tudjuk, hogy ezek nem bizonyították be a földönkívüliek létezését.
Nevezzük inkább tényezőknek vagy eseményeknek amelyeknek minimum el kellene gondolkodtatnia az embert.
Itt most nem az a szándékom, hogy az emberek számára bizonyítottá tegyem a létezésüket (hiszen ez lehetetlen) hanem inkább a tagadás, kérdéssel való nem foglalkozás helytelenségére szeretném a figyelmet felhívni.
Ugyanis ez veszélyes is lehet. Mert eljöhet egy nap amikor akár sokkal meggyőzőbb tényezők /esemébyek is felbukkannak amelyeket az ember zsigerből leseper majd az asztalról ennek a hozzáállásnak hála.
"Nevezzük inkább tényezőknek vagy eseményeknek amelyeknek minimum el kellene gondolkodtatnia az embert."
Igen. Én ezzel úgy vagyok, mint egy olyan ismeretlen tényezővel, amit ugyan nem találtam veszélyesnek röviden megvizsgálva, de a biztonság kedvéért a szemem sarkában tartom, viszont több időt energiát, figyelmet nem érdemel.
Nem kizárható, ezért ne feledkezzünk meg róla, de ennyi.
És őszintén, én nagyon várom ,hogy végre egyszer legyen igazi bizonyíték idegen életre.
Ha az csak egy lepukkant baktérium is az Europé jege alatt, akkor is.
Kérdező, nagyon jó a hozzáállásod. Hozzá kell tenni, hogy itt sokkal több ilyen eset van, ott van például, ha már a phoenixi szóba került, a washingtoni eset is, amit szintén nagyon sokan láttak. És akik személyesen láttak furcsa dolgokat, esetleg találkoztak is idegenekkel, ilyenből is sok van, sokkal több, mint gondolnák sokan. És ha csak megmagyarázhatatlannak minősítjük, akkor is elvileg sokkal jobban kéne foglalkozni a hatalomnak és a tudománynak az ilyen rejtélyes dolgokkal. De leírtam, hogy miért hallgatják el, és amikor feloldanak valamit, azt sem verik nagy dobra. Ezek a tagadó hozzászólók pont azt várják, hogy a hírekben bejelentsék ezeket a dolgokat. Na, ez nem fog megtörténni. Mert majd a hatalom lesz pont az igazmondás bajnoka. Az egy külön téma, hogy miért titkolják ezeket.
Sajnos ezek az emberek, akikhez ez a kérdés szól, tényleg olyanok, mint egy vallás, a tudomány is az lett sajnos. Az anyag vallása. Nem mernek szabadon és nyitottan gondolkozni.
Ahogyan írtam, vannak titkos fejlesztésű földi járművek, ezek valószínűleg materiálisabbak, mint egy igazán fejlett idegen jármű. Lehet, hogy ilyeneket láttak Phoenixben és Washingtonban. Ezeket titokban fejlesztették földi bázisokon. Sok ember tűnt el furcsa körülmények között, és egyesek meg is haltak. Tudósok is. Rengeteg a furcsa dolog, mint írtam, annyira sok, hogy ez már messze túllépi a témával való nem foglalkozás határát, hogy félvállról lehessen venni. De a hatalomnak pont ez az érdeke. Tőlük semmi jót nem várjunk. De még tovább megyek, sok esetben maguk az elnökök, a politikusok sem tudnak semmit, olyan szinten megy a titkolózás. Kérdezem én, hogyha nincsenek itt "idegenek", akkor vajon mire fel ez a marha nagy titkolózás?
Itt vannak, rejtve figyelnek minket, ahogyan fejlődünk, időnként mintákat vesznek, és meglátogatják a lelki testvéreinket, akik földi, emberi testbe születtek. A gonoszokat, a hatalmat meg egyelőre hagyják garázdálkodnak, most egyelőre nem avatkoznak be közvetlenül.
Én nem jógázok, de nyilván elismerem a jótékony hatásait, ehhez nem is kell ezoterikus szemléletűnek lenni. Ezt az orvostudomány is elismeri.
Közben javítanom kell, ez a fránya szövegjavító, vagy nem tudom, de már kikészít, hogy állandóan beleavatkozik az írásomba. Két szót javítok ki, azt akartam írni a végén, hogy "lelki testvéreiket", tehát n betű nélkül, az ő lelki testvéreikre gondoltam.
A másik szó pedig a "garázdálkodni", így akartam írni.
Egyértelmű, hogy ennyi ember nem hazudhat, még ha más nem is látta a rendkívüli jelenséget. Ahogyan említettem, egy része ezeknek a járműveknek földi eredetű. Aki mélyen beleássa magát ebbe a témába, rájön, hogy annyi észlelés és találkozás történt, hogy ha ezeknek csak egy kis része igaz, már akkor is borul minden. És ez végigvonul az egész történelmen. Rengeteg legenda, ábrázolás, írás, lelet. Senkinek sem érdeke, hogy hülyének nézzék, és mégis nagyon sokan kiálltak a nyilvánosság elé, olyan szinten, hogy legalább valamelyik könyvbe, újságba, internetes oldalra, vagy tévéműsorba egy hír erejéig bekerüljön az esetük. Némelyik eset pedig nagy nyilvánosságot kapott, főleg azok, amiket sokan láttak. És ki tudja, hogy mennyien tartották ezt magukban, vagy szűk családi körben. A földi eredetű, materiálisabb járművek valószínűleg nem tudják magukat úgy álcázni, mint a nem földiek.
De ha csak egy bizonyítékot akarnék felsorolni az idegen intelligenciára, az általam korábban említett plazmagömbök egészen biztosan azok. És ezt sokan kutatták is, kiváló magyar kutató is írt róla könyveket, hihetetlen munkát végzett, és mégis eltűnt a süllyesztőben, sajnos nem engedték kibontakozni, ez nem meglepő. Ugyan kevésbé materiális dolgok, de akkor is egyértelmű jelei a kozmikus intelligenciának. Valószínűleg ezek készítik az igazi, valódi gabonaköröket is. Csak a plazmagömb-jelenség mindent borít, nem véletlenül járatják le vagy hallgatják agyon.
NEM tartjátok "kissé" furcsának, hogy a "sokmegapixeles", tűéles képet készítő telefonok korában is mindig csak ULTRAFOS, homályos, pixeles fotók meg videók készülnek "idegenek"-ről??
Megy a néphülyítés ezerrel... :)
Igen, sajnos megy a hülyítés ezerrel, pont azért, hogy lejárassák ezt a témát! Szerintem nem olyan könnyű a pillanat hevében éles videót csinálni egy viszonylag távoli mozgó tárgyról, ehhez profi készülékek kellenének.
De pontosítok, láttam már elég sok jó minőségű felvételt is. Csak ugye, akik eleve nem hisznek ebben az egészben, azok jó eséllyel akkor sem hinnének a szemüknek, ha előttük szállna le. Fénykép az még több jó minőségű van már régóta.
Azt hozzá kell tenni, amibe beleesik sok ilyen tagadó ember, hogy azzal vádolnak minket, hogy azt hisszük, hogy minden ilyen képen biztosan idegenek járműve van. Lehet, hogy vannak ilyen elvakultak is, de én nem így állok hozzá. Hogyha nem lehet tudni, akkor én sem mondom azt, hogy idegen jármű. Meg már többször leírtam, hogy ahol egyértelműen járművek látszanak, azok egy része itt készült a Földön. Tehát jó lenne, ha nem vennének minket egy kalap alá.
59
Ja ezen a véleményen vagyok én is. Ha előttük szállna le akkor biztos arra gondolnának, hogy ez Viktor valamelyik titkos fejlesztése és vagy amelyet Putyin elvtársától kapott ajándékba. Vagy valami ehhez hasonló hülyeség. Kábé az utolsó dolog lenne amire gondolnának, hogy esetleg földönkívüli eredetű a repülőtárgy.
Ha meg kiszállnának idegen lények belőle akkor arra gondolnának, hogy hologram, vagy jelmezbál vagy valami hasonló hülyeség. Az ember ritka értelmes állatfaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!