Egy szkeptikus számára milyen földönkívüliről készített fénykép vagy felvétel lenne meggyőző?
Én spec nem merném kimondani, hogy nincsenek itt idegenek.
De az tuti, hogy ha itt vannak, állati jók a bújócskában.
Mert nincs semmi kézzel fogható bizonyíték erre.
Persze, lehet hazugság, ferdítés nélkül is összeszedni olyan ténykupacot, amit ha önmagában megnézünk, idegenek ittlétére utal.
Viszont a pártos ténygyűjtögetés hazudós dolog ám.
Kihagyja azokat a tényeket, amik pont az ellenkezőjére utalnak.
Tegyük fel, azt mondom, 11:27:32-kor a pócsröcsögei templom harangja balra állt, 11:32:55-kor is, 14:45:11-kor is, sőt mindezt hiteles fotóval tudom igazolni.
Ebből el lehet hinni, hogy az a hülye harang balra lóg.
Aztán a fenét.
11:27:33-kor, 11:32:56-kor, 14:45:12-kor JOBBRA állt, mert ez a harang 1 másodperces ütemidőben leng.
Na valami ilyen az alapja a kevésbé hazudós, csak ferdítős konteóknak. Például az idegenek ittléte.
Ezernyi apró jelből összeszedett teória, ignorálva mindazt, ami teljesen más, idegenmentes konklúzióra is vezethet.
31
Hát erről van szó!
Senki nem állította, hogy mutatkozni szeretnének az emberek előtt, és mivel ez tényleg nem áll fenn így nyilván az a verzió állhat fenn csak, hogy nem szándékoznak mutatkozni.
Aztán más kérdés, hogy felvették-e már a kapcsolatot a világ vezető embereivel, vagy sem, ezt sem tudjuk mi hétköznapi emberek. Ha ki nem szivárog valami ezt meg sem tudjuk.
Számomra viszont érthető lenne az a forgatókönyv miszerint nem akarnak túl sokat kommunikálni az emberrel, mivel még nem értünk meg rá. Sem érzelmileg sem értelmileg. A sok háborúzás, terrorakciók, üzleti, gazdasági háborúk, vámháborúk, drogkartellek stb. Mégis miről beszélgetnénk?
Na igen, nehogy fontolóra vegyük esetleg azt a lehetőséget, hogy egyáltalán nicsenek a közelben.
Végül is az univerzum olyan apró. Idegenek gondolnak egyet, átugranak hozzánk. Rejtőzködnek a csatornákba, hegyekbe, erdőkbe, fene tudja milyen beteg indokból. Nyilván nem az űrhajójukból figyelnének, nincsenek olyan megfigyelő eszközeik, mint nekünk, csak éppen valami szuperhajtóművük, amivel átugranak hozzánk.
Komolyan megnézném, ahogy Trumppal tárgyalnak. Abból az emberből csak úgy sugárzik az értelem. Építené a falat az űrbe.
Hű gyerekek, a reptilián mindeneteket.
Wadmalacot azért még meghallgatnám, ő hogyan képzeli el a Földön bújkáló idegeneket. Csak mert nem vártam volna tőle ezt a választ.
Kérdező, a te érdekedben, jobb ha elengeded azt, hogy megprobálod meggyőzni a szkeptikusokat szavakkal, inkább keresd az érdeklődöket és együtt beszeljetek meg, hogyan lehet 1-ről a 2-re jutni
Az, hogy elmeseled az elmenyedet egy olyan embernek aki ezt kizarja az eletebol semmit nem tesz hozza a tiedhez, csak lehúz
Ez az elet barmelyik teruletere igaz
:)
33
De senki nem mondta, hogy Trump a vezető elithez tartozik. Ő csak báb, egy bohóc. De szerintem inkább az a forgatókönyv valószínűbb, hogy nem vették fel a kapcsolatot senkivel, mint az, hogy a vezető elittel felvették.
Ki mondta ugyanakkor, hogy nincs űrhajójuk és a csatornákban rejtőzködnek? Ez csak a te fantáziád szüleménye.
Kell, hogy legyen űrhajójuk és minden bizonnyal jobb álcázási technológiák lehetnek mint az embernek és ha akarják számunka láthatatlanok maradnak. Nem hiszed? Mire alapozod a kétséged? Arra, hogy nekünk embereknek ilyen technológiánk nincs és ez szerinted annyit tesz, hogy lehetetlen ilyen technológia kifejlesztése? Ne feledd, feltételezhetően jó pár ezer évvel előttünk jár egy ilyen civilizáció amely képes idáig eljönni, már ha léteznek. De lehet, hogy évmilliókkal előttünk járnak és akkor a különbségek felfoghatatlanok számunkra. Az a technológia amit ők használnak lehet, hogy emberi aggyal nem értelmezhetők.
Tényleg, bármi lehet, az Univerzum mérete akkora, hogy a lehetséges kimenetelek száma végtelen.
"Tényleg, bármi lehet, az Univerzum mérete akkora, hogy a lehetséges kimenetelek száma végtelen."
Ez igaz.
Hurrá. De ez mitől lenne bizonyítéka az idegenek ITT LÉTÉNEK?
Ennyi erővel biztos, hogy itt mászkál köztünk Süsü, a sárkány is, csak van egy láthatatlanná tevő köpenye.
"Hát erről van szó!
Senki nem állította, hogy mutatkozni szeretnének az emberek előtt, és mivel ez tényleg nem áll fenn így nyilván az a verzió állhat fenn csak, hogy nem szándékoznak mutatkozni."
szomorúan kostatálom, hogy SEMMIT nem értettél meg a #31-es kommentemből.
"Wadmalacot azért még meghallgatnám, ő hogyan képzeli el a Földön bújkáló idegeneket. Csak mert nem vártam volna tőle ezt a választ."
Még szomorúbb, hogy te sem értetted meg.
Akkor most elmagyarázom röviden, miről szólt a #31.
Nulla egész nulla bizonyíték van az idegenek ittlétére.
Amíg meg ennyi rá a bizonyíték, addig kár beszélni is róla.
Ez nem zárja ki az ittlétüket, de nem is ad semmi stabil okot ennek a feltételezésére.
Én értettem a kommentedet, de az a különbség, hogy én bizonyíték híján is ki merem mondani, hogy nincsenek itt semmiféle idegenek.
Erre az esély egyszerűen elhanyagolható. Az a 0.0000...
Mert az univerzum túl nagy egy random találkozáshoz, és ha ez nem lenne elég, a tágulás következtében még folyamatosan távolodunk is egymástól. Az az esély még napról napra annál inkább is csökken.
És az csak az esély az idegenek ittlétére. Akkor még nem vettük az élet kialakulásának esélyeit, ami szintén nagyon alacsony, nagyon sok mindennek passzolnia kell, nem csak az egyszerű élet kialakulásához, de ahhoz, hogy az evolúció eljusson ilyen szintre, ahhoz megint csak sok olyan dolognak kellett történnie a Földön és a Földdel, hogy az ember kialakulhasson. Istentelen nagy szerencsénk volt. Aztán, nem kihalni idő előtt, hanem eljutni csillagközi társadalom fejlettségig, az meg megint egy másik dolog, valószínűleg annak az esélye is inkább 0. valamennyi, mint afölött. De hé, mi eddig is olyan szinten szerencsések voltunk, hogy én már nem zárom ki, hogy az emberiség egyszer csillagközi lesz.
És ezek után idejön valaki és elkezd károgni arról, hogy random idegen lények itt bújkálnak közöttünk már vagy ezer éve, és elfelejti azt, hogyha tényleg olyan fejlettek, ahogyan Ő elképzeli, akkor nem kell nekik annyi idő a kiismerésünkhöz, hanem ott az internet, amin keresztül egy nap alatt bármit megtudhatnak rólunk, amit szeretnének. És azt is elfelejti, hogy az idegenek lehetnek bármilyen fejlettek technológiailag, hogyha lejönnek a Földre, megdöglenek (mindenféle emberi beavatkozás nélkül), szóval max azokból a szuper álcázott űrhajójukról figyelhetnének. Rohadt unalmas lehet.
"És ezek után idejön valaki és elkezd károgni arról, hogy random idegen lények itt bújkálnak közöttünk már vagy ezer éve, és elfelejti azt, hogyha tényleg olyan fejlettek, ahogyan Ő elképzeli, akkor nem kell nekik annyi idő a kiismerésünkhöz, hanem ott az internet, amin keresztül egy nap alatt bármit megtudhatnak rólunk"
Jó, itt belefutottam egy logikai bakiba. Internet nem volt 1000 éve. De nekik pont meglennének az erre kialakított eszközeik, akkor sem kéne itt lenniük nem tudom meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!