Az összeesküvést-elméletet kiáltó hitetlenek most mit szólnak, hogy kezd bebizonyosodni a földönkívüli élet?
#31, Csak egyet kérek, sorolj fel 10 olyan találmányt amely az ezósoknak és az ezoterikus "nyitott gondolkozásmódnak" köszönhető...
Emellett sorolj fel 10 olyan találmányt, ami a tudomány és technika módszertanából származik.
Segítsek?
32
Én azt kérdeztem, hogy a tudomány hány az összes tudnivaló hány százalékára ad magyarázatot? Ha válaszolsz erre akkor én is válaszolok a kérdésedre.
32 régebben az is képzelgés volt hogy a föld nem lapos. Vagy az hogy nem a föld a mindenség középpontja. Te is pont azt csinálod mint az akkori emberek.
Az lehetetlen! Látom hogy lapos a tudomány is ezt tanítja!
34
Tiszta beszéd!
Minden eddigi felfedezés egy orbitális nagy hülyeséggel, fatnazmagóriával kezdődött. Mintegy az adja meg a kezdeti lökést.
Így elmondható hogy a tudományos felfedezések és “ezo” szoros összefüggésben áll.
#35, A kérdésre válaszolj.
Hány találmány köszönhető az ezotériának és mennyi a tudomány aktuális állásának.
36
Az összes. Mert az összes találmány egy fantáziával indult.
Nehéz felfogni hogy a tudomány hazudik. Mert ki irányítja a tudományt? A hatalom. A hatalom a politikusok kezében van. És mit csinálnak a politikusok? Hazudnak.
A történések nagyrészét 50 meg 100 évre titkosítják. De ugye ti azt hiszitek hogy mindent tudtok.
Szkeptikus válaszoló, a tényeknek nem hiszel, a saját szemednek nem hiszel. Ha egy nálad okosabb ember előadná neked hogy léteznek ufók, akkor azt már elhinnéd?
Soha se fogják hivatalosan beismerni, vagy legalábbis nem mostanában.
Már a középkorban is mindenhol "drónokat" láttak.
Ez is érdekes.
38
Sőt a több ezer éves írások is. Barlangrajzok is. Persze simán rá lehet fogni, hogy pusztán a Nap volt metaforikusan prezentálva.
Meg a titkosítások nyilván.
Tudjuk hogy vannak titkosítások de emellett vakon hiszünk mindenbe ami a “hivatalos” álláspont.
Az embereknek tényleg nincs szükségük az igazságra, mert ha megtudnák se valószínű, hogy érdekelné őket, vagy ha igen akkor biztos rosszul sülne el a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!