Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy tényleg...

Lehetséges, hogy tényleg éltek a földön tündék?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 22:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez olyan kérdés volt, mint az "élnek e a Balatonban sellők"? XD Kíváncsi voltam, hogy ez is olyan heves tiltakozásba fúl e, mint az.
2010. júl. 18. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Eltűntek. Azér' tünde.
2010. júl. 21. 07:05
 13/14 anonim válasza:

Kérdező: "Kíváncsi voltam, hogy ez is olyan heves tiltakozásba fúl e, mint az."

És valóban. :) és még viccelődés is...az ilyen kérdések a kevés intelligenciával rendelkezőket vonzza, akik csak azért írnak ide ostobaságokat hogy jobb legyen nekik a világ.

A kérdésre válaszolva: Szerintem éltek, és még most is élhetnek. Hiszek a tündékben. Egy kicsit a törpökbe is (különben biztosan egy jó társaság lehet:) )

16/L

2011. jún. 25. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát kedves kérdező az én elméletem az, hogy arról nem tud mesélni az ember, ami egyszer ne létezett volna. Különben is, ha most léteznének, szerinted megmutatnák magukat? Az emberek vagy vadásznák őket, vagy betennék az állatkertbe látványosságnak. Hát ebből köszönöm én se kérnék. Te is csak azt tudod lerajzolni, amit egyszer már láttál, nem? Ennyi erővel mért ne léteznének/léteztek volna?
2011. jún. 28. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!