Lehetséges, hogy tényleg éltek a földön tündék?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 22:32
1/14 BlackSword válasza:
Nem, nem lehetséges... A föld minden pontját ismerjük, és vizsgáljuk folyamatosan... Igencsak észrevettük volna... Hol lennének, ha lennének?
3/14 anonim válasza:
ne nézz annyi fantasyt, nem tesz jót az idegeimnek.
Dildo Baggins
112/L
4/14 anonim válasza:
persze. írd be az iwiwre ,hogy tünde...
6/14 A kérdező kommentje:
Az elsőnek igaza van, és természetesen én sem hiszek ilyesmit, de mivel a Gyűrűk Háború után Középfölde, azaz a mi földünk megváltozott és a tündék visszamentek Valinorba, ami az ember számára elérhetetlen, végülis élhettek... Magukkal vittek minden emléket és tekercset, tehát az 1500-as évektől csak emberek éltek a Földön és a régi írások közül a tündék írásai eltűntek... Szóval sztem el lehet játszani a gondolattal... :D
2010. júl. 10. 11:47
7/14 anonim válasza:
Ugyanezt hallottam a koboldokról. Kérem a következőt! :D
9/14 anonim válasza:
Egy még a tévében is fel-feltűnik. Könnyű felismerni a manószájáról és arról, hogy egyetlen nagy szemöldök alól néz kifele.
10/14 anonim válasza:
Ez egy baromi hülye kérdés volt!
Ott van például KIszel tünde meg még egy csomóan!
Olyan régi név lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!